WTA
Θετική στον Covid-19 και η Yastremska

 
Dayana Yastremska
Dayana Yastremska Φωτογραφία: Twitter (@D_Yastremska)
tennisnews team Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 - 11:12

H Dayana Yastremska έκανε τεστ για Covid-19 όταν έφτασε στο Ντουμπάι για την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, όμως το αποτέλεσμα ήταν θετικό και αυτό την πήγε πίσω για 2 εβδομάδες. Η νεαρή Ουκρανή τενίστρια είπε πως πέρασε άσχημα τον ιό.

"Δυο μέρες αφού έφτασα στο Ντουμπάι, το τεστ για Covid-19 που έκανα βγήκε θετικό. Μπήκα σε καραντίνα για δυο εβδομάδες και δεν προπονήθηκα. Τα συμπτώματα που είχα ήταν πολύ περίεργα, ήταν άσχημο. Τώρα έχω αναρρώσει εντελώς και επικεντρώνομαι στην επιστροφή μου στις προπονήσεις", έγραψε στο Twitter η Yastremska, η οποία βρίσκεται στο Νο.29 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η 20χρονη Ουκρανή είχε ξεκινήσει δυναμικά την προηγούμενη σεζόν, φτάνοντας στον τελικό του Adelaide International στην Αυστραλία τη 2η εβδομάδα του 2020, όπου ηττήθηκε από την κορυφαία της παγκόσμιας κατάταξης, Ashleigh Barty.

Η φετινή σεζόν της WTA θυμίζουμε πως θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα από το Άμπου Ντάμπι, όπου αναμένεται να γίνει ένα τουρνουά WTA 500 στο Zayed Sports City από τις 5 έως τις 13 Ιανουαρίου. Το 5ήμερο 9-13 Ιανουαρίου, επίσης στα Εμιράτα και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι, αναμένεται να γίνουν και τα προκριματικά του Australian Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots