Νέο ματς με Sabalenka για την Badosa! (vid)

 
Νέο ματς με Sabalenka για την Badosa! (vid)
tn team Πέμπτη, 30 Μαϊος 2024 - 15:10

H Paula Badosa επικράτησε της Yulia Putintseva με 2-1 σετ και έκλεισε έναν ακόμα αγώνα με την Aryna Sabalenka, τον 3ο στους 2 τελευταίους μήνες!

Μετά το Μαϊάμι και την Στουτγκάρδη, η Badosa θα βρεθεί στο δρόμο της Sabalenka και στο Roland Garros!

Η 26χρονη Ισπανίδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μετά τις καλές εμφανίσεις της στη Ρώμη, συνεχίζει να παίζει καλό τένις και στο Παρίσι.

Σήμερα επικράτησε της επίσης φορμαρισμένης Putintseva με 4-6, 6-1, 7-5 και πήρε μια πολύ καλή πρόκριση για τη φάση των "32" του Roland Garros.

Δεν πτοήθηκε μετά το 1ο σετ η Ισπανίδα, στο οποίο από το 4-2 έχασε 4 συνεχόμενα games. Απάντησε με ένα άψογο 2ο σετ, όπου απώλεσε μόνο ένα game. Στο 3ο σετ οι δυο παίκτριες έδωσαν μεγάλη μάχη, με την Badosa να φτάνει τελικά στο μοναδικό break στο 11ο game και να κάνει το υπέρ της 6-5, αποκτώντας τον έλεγχο και ολοκληρώνοντας το ματς στο επόμενο game, στο οποίο και σέρβιρε.

Η Badosa έχει τώρα μπροστά της μια πολύ μεγάλη πρόκληση, καθώς θα αντιμετωπίσει την πολύ καλή της φίλη και Νο.2 στον κόσμο, Sabalenka, για τον 3ο γύρο του παρισινού Grand Slam.

Η Sabalenka την είχε κερδίσει στο Μαϊάμι πριν 2 μήνες με 2-0 σετ, αλλά και στην Στουτγκάρδη πριν 1,5 μήνα, σε ένα παιχνίδι που η Badosa πάλεψε στα ίσα, αλλά στο 3-3 του 3ου σετ εγκατέλειψε, αφού επανήλθαν οι ενοχλήσεις στη μέση της. Συνολικά, η Λευκορωσίδα προηγείται με 4-2 στο head-to-head.

Στον 3ο γύρο προκρίθηκε και η Elena Rybakina, η οποία κέρδισε την Arantxa Rus με 6-3, 6-4 και θα περιμένει την αναμέτρηση της Elise Mertens με την Petra Martic, για να μάθει την επόμενή της αντίπαλο.

Σε άλλα παιχνίδια που έγιναν σήμερα, πριν η βροχή διακόψει και πάλι τη δράση, η Donna Vekic κέρδισε τη Marta Kostyuk με 7-5, 6-4, η Anastasia Potapova απέκλεισε τη Viktorija Golubic με 6-2, 6-2, ενώ η Dayana Yastremska επιβλήθηκε της Yafan Wang με 6-2, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots