WTA
Ήττα για τη Γραμματικοπούλου στο 500άρι της Μόσχας

 
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
tn team Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 - 20:56

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου συμμετείχε στο ταμπλό των προκριματικών στην WTA 500 διοργάνωση της Μόσχας, αλλά γνώρισε την ήττα στον 1ο γύρο από την Anna-Lena Friedsam, Νο.94 στην παγκόσμια κατάταξη.

Έναν πολύ δυνατό αγώνα έδωσε η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στη Μόσχα της Ρωσίας, για το 500άρι τουρνουά της WTA, Kremlin Cup.

Η 24χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.2 στη χώρα μας και Νο.186 στην παγκόσμια κατάταξη, αντιμετώπισε τη Γερμανίδα Anna-Lena Friedsam στον 1ο γύρο των προκριματικών σήμερα, γνωρίζοντας την ήττα με 6-3, 6-0.

Το 1ο σετ ήταν πολύ κλειστό και η Βαλεντίνη, η οποία έχασε 4 break points στο 5ο game και έμεινε πίσω με 1-4, κατάφερε να κρατήσει επαφή με το σκορ και να μειώσει σε 4-3. Η Friedsam ωστόσο έκανε νέο break για το 5-3 και με ένα love service game έκλεισε το 1ο σετ.

Στο 2ο σετ το παιχνίδι ήταν διαφορετικό, με τη Γερμανίδα να παίρνει από νωρίς το προβάδισμα με 2-0 και να κάνει στη συνέχεια δυο ακόμα break σε γεμάτα games, για να φτάσει στο 5-0. Κράτησε και το σερβίς της για το 6-0, παρότι η Βαλεντίνη δεν σταμάτησε να παλεύει και έσβησε τα 4 πρώτα match points της Friedsam, ενώ είχε και ένα break point, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει το bagel και το 8ο συνεχόμενο κερδισμένο game της Γερμανίδας, που "σφράγισε" την πρόκριση σε 68 λεπτά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots