WTA
Εκτός Τορόντο η Βαλεντίνη

 
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
tn team Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 - 19:42

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου αγωνίστηκε στα προκριματικά στο 1000άρι του Τορόντο, αλλά ηττήθηκε από τη Marie Bouzkova, Νο.46 στην παγκόσμια κατάταξη, στον 1ο γύρο.

Μια πολύ δύσκολη αποστολή είχε στον πρώτο της αγώνα στο Τορόντο η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία ηττήθηκε από τη Marie Bouzkova με 6-2, 6-0 σε κάτι λιγότερο από μια ώρα.

Η 25χρονη Ελληνίδα, Νο.235 στον κόσμο, δεν κατάφερε να βγάλει το καλύτερό της παιχνίδι στην επιφάνεια και σε συνδυασμό με το πολύ υψηλό επίπεδο της 24χρονης Τσέχας, που βρίσκεται στο Top 50 της WTA, δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το ματς.

Η Γραμματικοπούλου, η οποία αγωνίστηκε και στα προκριματικά του Citi Open στην Ουάσινγκτον την προηγούμενη εβδομάδα, προετοιμάζεται στις σκληρές επιφάνειες για το μεγάλο ραντεβού του US Open, όπου επίσης θα λάβει μέρος στα προκριματικά.

Θυμίζουμε πως στα γήπεδα του US Open πέρσι είχε πάρει την πρώτη της πρόκριση σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωση και είχε πετύχει και την πρώτη της νίκη σε ένα Grand Slam, κερδίζοντας στον 1ο γύρο την Anna Blinkova - στον 2ο γύρο είχε ηττηθεί από τη Νο.15 του ταμπλό, Elise Mertens.

H Bouzkova θα παίξει στον 2ο προκριματικό γύρο του National Bank Open με την Tatjana Maria, ημιφιναλίστ στο Wimbledon πριν λίγες εβδομάδες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots