WTA
Στον τελικό στο 60άρι του Meitar η Βαλεντίνη

 
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου
tn team Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 - 17:10

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Ekaterina Yashina προκρίθηκαν στον τελικό του διπλού στο τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Meitar στο Ισραήλ.

Γραμματικοπούλου και Yashina έκαναν έναν ακόμα πολύ καλό αγώνα, για να επιβληθούν της Ολλανδέζας Jasmijn Gimbrere και της Ταϊβανής Pei-Chi Lee, No.3 στο ταμπλό, με 6-3, 6-4, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή τους στον τελικό του Meitar Open.

Οι δυο παίκτριες, που μοιράζονται το Νο.2 του ταμπλό στο τουρνουά των 60.000 δολαρίων του Ισραήλ, είχαν κερδίσει και τις Ισραηλινές Tal Dekel και Ester Fesiuk με 6-4, 6-2 στον 1ο γύρο, ενώ χθες ξεπέρασαν με walkover στα προημιτελικά το εμπόδιο της Ουγγαρέζας Natalia Szabanin και της Σλοβάκας Radka Zelnickova.

Η Βαλεντίνη, η οποία βρίσκεται στο Νο.178 της παγκόσμιας κατάταξη των διπλών, αλλά έχει φτάσει έως και το Νο.118 στο παρελθόν, θα διεκδικήσει τον σημαντικότερο φετινό της τίτλο, ενώ σε τουρνουά 60.000 δολαρίων τον 2ο στην καριέρα της, μετά από αυτόν στο Stare Splavy της Τσεχίας μαζί με την Richel Hogenkamp.

Στα διπλά έχει παίξει σε δυο μεγαλύτερους τελικούς, στο 125άρι της Σεούλ και στο 250άρι της Λωζάνης, αλλά χωρίς να κατακτήσει τον τίτλο, ενώ στα μονά έχει κερδίσει μεγαλύτερο τουρνουά, το περασμένο καλοκαίρι στο 125άρι του Βανκούβερ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots