WTA
Σχεδιάζει να επιστρέψει στο tour η Kerber

 
Angelique Kerber
Angelique Kerber © Jimmie48 / WTA
tn team Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 - 16:45

Μετά την εγκυμοσύνη της και το πρόωρο τέλος στη σεζόν της, η Angelique Kerber ανακοίνωσε πως δεν σκοπεύει να "κρεμάσει" ακόμα τη ρακέτα της, αλλά σχεδιάζει ήδη την επιστροφή της στο tour.

Η Kerber είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Αύγουστο, αποσύροντας παράλληλα τη συμμετοχή της από το US Open, αλλά και απ' όλα τα υπόλοιπα τουρνουά της σεζόν.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η 35χρονη Γερμανίδα ξεκαθάρισε πως το τέλος δεν είναι οριστικό και πως η επιστροφή της στο tour είναι ζήτημα χρόνου, είτε θα είναι αυτό το καλοκαίρι, είτε αργότερα.

"Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω στα τουρνουά, γιατί θέλω να πάρω τον χρόνο που χρειάζομαι. Επίσης θέλω όταν επιστρέψω να είμαι στο 100%, να είμαι σε καλή κατάσταση και να νιώθω καλά. Αλλά αυτό είναι το πλάνο", είπε η Kerber.

Σύμφωνα πάντως με τα λεγόμενα της Kerber, αλλά και με τις υπόλοιπες παίκτριες που έκαναν παιδιά και αργότερα επέστρεψαν στο tour, ο πιθανότερος στόχος για τη Γερμανίδα είναι να επιστρέψει προς το τέλος του καλοκαιριού και να αγωνιστεί στο US Open, εκεί όπου είχε κατακτήσει τον έναν από τους 3 Grand Slams τίτλους της το 2016.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots