WTA
Καλό ξεκίνημα για τη Βαλεντίνη στο 125άρι της Κολομβίας

 
Καλό ξεκίνημα για τη Βαλεντίνη στο 125άρι της Κολομβίας
tennisnews team Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 - 1:44

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ξεκίνησε με μια καθαρή νίκη τις υποχρεώσεις της για το 125άρι τουρνουά της WTA στο Μπαρρανκίγια της Κολομβίας.

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.164 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, επιβλήθηκε στον 1ο γύρο του Barranquilla Open της Σέρβας qualifier, Katarina Kozarov, με 6-3, 6-2.

Είχε τον έλεγχο η Βαλεντίνη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Στο 1ο σετ προηγήθηκε ακόμα και με 5-1, πριν η Kozarov μειώσει σε 5-3, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα στην Ελληνίδα τενίστρια.

Στο 2ο σετ η πρωταθλήτριά μας ήταν μπροστά με 3-1 και μετά το 3-2 κέρδισε άλλα 3 games στη σειρά, για να "σφραγίσει" τη νίκη της στο 8ο game, έπειτα από 84 λεπτά παιχνιδιού.

Στον 2ο γύρο της δυνατής διοργάνωσης της σειράς WTA 125, η Βαλεντίνη θα αντιμετωπίσει είτε την κορυφαία του ταμπλό και Νο.58 στον κόσμο, Tatjana Maria, είτε την Martina Capurro Taborda από την Αργεντινή.

Στην Κολομβία βρίσκεται και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία θα κάνει αύριο την πρεμιέρα της, απέναντι στη Γαλλίδα Leolia Jeanjean.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots