WTA
Το πάλεψε η Βαλεντίνη

 
Το πάλεψε η Βαλεντίνη
tn team Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 - 19:35

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου ηττήθηκε μετά από ένα γεμάτο ματς τριών σετ με την Anna Bondar, No.5 στο ταμπλό και Νο.110 στον κόσμο, στην πρεμιέρα της στο 125άρι του Βουκουρεστίου.

Σε ακόμα ένα τουρνουά της κατηγορίας WTA 125 συμμετέχει αυτή την εβδομάδα η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, η οποία έκανε μια καλή προσπάθεια, δεν την ολοκλήρωσε όμως και υπέστη την ήττα από την Anna Bondar με 6-3, 2-6, 6-4.

Παρότι γύρισε από το 1-4 και μείωσε σε 3-4 στο 1ο σετ, η Ελληνίδα τενίστρια, Νο.247 στον κόσμο, έχασε τα δυο επόμενα games με love και έτσι έμεινε πίσω τελικά με σετ.

Ξεκίνησε μια αντεπίθεση στη συνέχεια, για να προηγηθεί με 3-0 και με 5-1 στο 2ο σετ, το οποίο έκλεισε στο 8ο game.

Στο 3ο σετ ωστόσο η Bondar ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 3-0. Η Βαλεντίνη το πάλεψε μέχρι τέλους, μείωσε σε 3-2 και κράτησε σε μια κοντινή απόσταση την Ουγγαρέζα, δεν μπόρεσε όμως να την ισοφαρίσει, με μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία στο 8ο game, όταν είχε 2 break points για το 4-4.

Η Bondar, Νο.5 στο ταμπλό του Τiriac Foundation Trophy, έφτασε στο 5-3 και στο 10ο game είχε ένα καλό service game, για να ολοκληρώσει τη νίκη της σε 2 ώρες και 21 λεπτά.

Στον 2ο γύρο του χωμάτινου τουρνουά του Βουκουρεστίου, η Bondar θα αντιμετωπίσει τη Ρουμάνα qualifier, Marie Benoit.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots