WTA
Haddad Maia: Αποσύρθηκε από τη Γουαδαλαχάρα από ατύχημα στην ντουζιέρα! (pic)

 
Haddad Maia: Αποσύρθηκε από τη Γουαδαλαχάρα από ατύχημα στην ντουζιέρα! (pic)
tn team Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 - 20:03

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Beatriz Haddad Maia, που ήταν μια από τις λίγες Top 20 παίκτριες που θα έπαιζε στο 1000άρι της Γουαδαλαχάρας αυτή την εβδομάδα.

Μόλις 7 παίκτριες από το Top 20 θα αγωνιστούν στο 1000άρι της Γουαδαλαχάρας αυτή την εβδομάδα, μετά και την τελευταία απόσυρση, αυτή της Beatriz Haddad Maia.

Ο λόγος αυτής της απόσυρσης μάλιστα ήταν ο πλέον απρόσμενος, αφού η Βραζιλιάνα είχε ένα ατύχημα στην ντουζιέρα του ξενοδοχείου της στη Γουαδαλαχάρα. 

Όπως έγραψε στην ανάρτησή της στα social media, όταν άνοιξε την ντουζιέρα της, η πόρτα έσπασε και τα γυαλιά πετάχτηκαν πάνω της, με αποτέλεσμα να κοπεί σε αρκετά σημεία στο σώμα της.

Χρειάστηκε να κάνει ράμματα σε αρκετά από αυτά, συμπεριλαμβανομένων και των δυο χεριών της, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να αγωνιστεί.

"Πέρα από τον φόβο, είμαι εντάξει. Θα μπορούσε να είναι και πιο σοβαρό. Θα χρειαστώ λίγες μέρες για να επουλωθούν οι πληγές και θα επιστρέψω για το τελευταίο μέρος της σεζόν", καταλήγει η 27χρονη Βραζιλιάνα, η οποία κράτησε μια θετική πλευρά.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Beatriz Haddad Maia (@biahaddadmaia)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots