Στο Νο. 19 της Southeast Region η Σταυρουλάκη

 
Στο Νο. 19 της Southeast Region η Σταυρουλάκη
Στο Νο. 19 της Southeast Region η Σταυρουλάκη
tennisnews team Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017 - 13:08

Η Κάτια Σταυρουλάκη κατέλαβε τη 19η θέση για το 2017, στην κατάταξη της περιφέρειας Southeast Regional από την Intercollegiate Tennis Association. Η Ελληνίδα τενίστρια, έγινε η πρώτη εκπρόσωπος του προγράμματος του πανεπιστημίου του Mercer, που πήρε θέση στην κατάταξη της ITF, στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε μια πολύ μεγάλη επιτυχία έφτασε η Κάτια Σταυρουλάκη, η οποία πήρε το Νο. 19 της κατάταξης της ITA για την Southeast Regional των γυναικών, για να γίνει η πρώτη αθλήτρια του Mercer University που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Είναι επίσης μια από τις δυο αθλήτριες που δεν βρίσκονται στις περιφέρειες Atlantic Coast Conference και Southeastern Conference και κατάφερε να συμπεριληφθεί στο Top 20 της κατάταξης.

"Αξίζει στην Κάτια να πάρει αυτή τη θέση στην κατάταξη, μετά και τη δυνατή καριέρα που είχε στο Mercer. Καθώς συνεχίζουμε να ενισχύουμε αυτό το πρόγραμμα, πάντα θα ψάχνουμε για πρωτιές και αυτό ήταν ένα τεράστιο παράδειγμα", δήλωσε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας τένις του Mercer, Eric Hayes.

Η Σταυρουλάκη αποφοίτησε από το Mercer τον προηγούμενο μήνα. Είχε μεταφερθεί στην ομάδα τη δεύτερη χρονιά των σπουδών της και κατάφερε να συμπεριληφθεί στην πρώτη ομάδα της All-Southern Conference. Είχε ρεκόρ 15-4 νίκες συνολικά και 6-1 νίκες στην περιφέρεια αυτή τη χρονιά. Κέρδισε επίσης δυο φορές το βραβείο ITA All-Academic Scholar Athlete στην καριέρα της.

Όλα αυτά, τη στιγμή που η ITA διοργανώνει ένα πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχουν περίπου 1.200 προπονητές, 1.700 ομάδες και περισσότεροι από 20.000 αθλητές-φοιτητές!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots