Υποψηφιότητα για αθλήτρια της χρονιάς η Χριστοφή!

 
Υποψηφιότητα για αθλήτρια της χρονιάς η Χριστοφή!
Υποψηφιότητα για αθλήτρια της χρονιάς η Χριστοφή!
tennisnews team Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 - 11:15

H Έλενα Χριστοφή αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια από το πανεπιστήμιο της Georgia και σημείωσε μια πολύ μεγάλη διάκριση, κερδίζοντας μια υποψηφιότητα για το βραβείο της κορυφαίας αθλήτριας της χρονιάς στο NCAA!

Η Χριστοφή είχε μια φανταστική χρονιά, την οποία ολοκλήρωσε με ρεκόρ 81-30 νίκες στα μονά και 84-42 στα διπλά, παίζοντας στο κορυφαίο επίπεδο του κολεγιακού πρωταθλήματος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η 21χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία ξεκίνησε τις σπουδές της το 2016 στο University of Georgia και είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, είχε μια εξαιρετική σταδιοδρομία τόσο στα γήπεδα - με career high το Νο.8 στη γενική κατάταξη της ITA - τόσο και στα μαθήματα, αφού όχι μόνο ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της, αλλά ήταν και μια από τις 21 αθλήτριες του κολεγιακού που πήραν υποτροφία για μεταπτυχιακό!

"Είναι εκπληκτική διάκριση και την αξίζει η Έλενα", είπε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας τένις του University of Georgia, Jeff Wallace. "Είχε μια απίστευτη καριέρα εδώ στο πανεπιστήμιο, τόσο στα μαθήματα, όσο και στα γήπεδα. Είμαστε ενθουσιασμένοι για εκείνη και για το μέλλον της."

Το βραβείο της καλύτερης αθλήτριας της χρονιάς, είναι η κορυφαία διάκριση στο πανεπιστημιακό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών. Συμμετέχουν αθλήτριες από όλες τις κατηγορίες και από 24 διαφορετικά αθλήματα!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots