Πρωτάθλημα για τους Ταραμονλή και Ράπτη στο κολεγιακό

 
Πρωτάθλημα για τους Ταραμονλή και Ράπτη στο κολεγιακό
tn team Δευτέρα, 02 Μαϊος 2022 - 18:47

Οι Έλληνες Δημοσθένης Ταραμονλής και Κωνσταντίνος Ράπτης αναδείχθηκαν πρωταθλητές με το πανεπιστήμιο του Radford, κατακτώντας τον τίτλο στο Big South Tournament στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μεγάλη διάκριση και σε προσωπικό επίπεδο για τον Ταραμονλή, που αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς στην περιφέρεια.

Το Radford University και η ανδρική ομάδα τένις κέρδισε στον τελικό της Κυριακής το κορυφαίο πανεπιστήμιο του ταμπλό, Campbell, με 4-3, για να κατακτήσει τον μεγάλο τίτλο στο Big South Tournament, για 7η φορά στην ιστορία του.

Ο Δημοσθένης Ταραμονλής βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση αυτή, επιστρέφοντας από το 1-3 στην αναμέτρησή του με τον Damien Nezar, για να επιβληθεί με 6-4, 6-0.

Σπουδαία και η συνεισφορά του έτερου Έλληνα που αγωνίζεται στο Radford, Κωνσταντίνου Ράπτη, που κέρδισε τον Benjamin Maes με 6-2, 5-7, 6-3.

Για 7η φορά στην ιστορία της ομάδας κατέκτησε το Big South Tournament το Radford και για 2η στα 3 τελευταία χρόνια, που έχει στο ενεργητικό του τους Ταραμονλή και Ράπτη.

Ο Ταραμονλής είχε μια τεράστια επιτυχία και σε ατομικό επίπεδο, καθώς αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της χρονιάς στην περιφέρεια Big South. Ο Ταραμονλής συμπεριλήφθηκε επίσης στην καλύτερη ομάδα της χρονιάς στην περιφέρεια στα μονά, καθώς και στα διπλά, μαζί με τον Andres Silva. Στην 1η ομάδα της σεζόν στα διπλά επιλέχθηκε και ο Ράπτης, μαζί με τον συμπαίκτη του, Guilherme Severin.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots