Παίκτης της εβδομάδας για 2η σερί φορά ο Ράπτης

 
Παίκτης της εβδομάδας για 2η σερί φορά ο Ράπτης
tn team Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 - 14:36

Ο Κωνσταντίνος Ράπτης αναδείχθηκε παίκτης της εβδομάδας για 2η διαδοχική φορά στη Big South Conference, παίζοντας για το Radford University.

Μια ακόμα πολύ καλή εβδομάδα είχε ο Κωνσταντίνος Ράπτης, ο οποίος αγωνίζεται στο πανεπιστήμιο του Radford και την ομάδα των Radford Highlanders, για το κολεγιακό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Έλληνας αθλητής, ο οποίος διανύει την 4η σεζόν του στο πανεπιστήμιο, παρέμεινε για μια ακόμα εβδομάδα αήττητος. Απέναντι στο πανεπιστήμιο Longwood, το οποίο η ομάδα του κέρδισε με 7-0, ο Ράπτης επικράτησε στο μονό του Ernest Rocabet με 6-1, 6-4. Στο διπλό έπαιξε μαζί με τον επίσης Έλληνα Δημοσθένη Ταραμονλή και κέρδισαν τους Guillermo Cagigas και Luis Reis με 6-1.

Στη συνέχεια το Radford έδωσε μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων με το πανεπιστήμιο του New Mexico, από το οποίο ηττήθηκε με 4-3. Παρά την ήττα, οι Ράπτης και Ταραμονλής κέρδισαν στο σετ που έπαιξαν στο διπλό τους Alex Maggs και Arda Azkara με 7-5, ενώ ο Ράπτης κέρδισε και το μονό, απέναντι στον Aram Noroozian, με 3-6, 6-3, 6-1.

Χάρη στην τελευταία επικράτηση με ανατροπή, ο Ράπτης έφτασε τις 5 διαδοχικές νίκες στο μονό, ένα σερί που σταμάτησε την περασμένη Δευτέρα, όταν ηττήθηκε από τον Harry Thursfield του πανεπιστημίου UNC Asheville με 6-2, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots