Βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους Ταραμονλής και Ράπτης

 
Δημοσθένης Ταραμονλής
Δημοσθένης Ταραμονλής Κωνσταντίνος Ράπτης
tn team Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 - 18:56

Οι Δημοσθένης Ταραμονλής και Κωνσταντίνος Ράπτης, βραβεύτηκαν αμφότεροι για τις επιδόσεις τους με την ανδρική ομάδα τένις του πανεπιστημίου του Radford, στα βραβεία της Big South Conference.

Ο Ταραμονλής, ο οποίος διανύει την 4η σεζόν του στους Radford Highlanders και είναι senior captain της ομάδας, συμπεριλήφθηκε στην 1η ομάδα της σεζόν στα μονά και στα διπλά, χάρη στις εξαιρετικές του επιδόσεις.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος Έλληνας αθλητής πέτυχε 10 νίκες στα μονά αυτό το εξάμηνο για την ομάδα των Highlanders, ενώ στα διπλά είχε το πολύ καλό ρεκόρ 12-4 νικών. Αυτή ήταν η 3η διαδοχική σεζόν, στην οποία ο Ταραμονλής συμπεριλήφθηκε στις λίστες των καλύτερων ομάδων σε μονά και διπλά της Big South Conference.

Ακόμα ένας senior captain της ομάδας, ο επίσης Έλληνας και επίσης τετρατοετής Κωνσταντίνος Ράπτης, βραβεύτηκε για τις επιδόσεις του τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά.

Ο Ράπτης πέτυχε 8 νίκες αυτό το εξάμηνο στα μονά, ενώ μαζί με τον Ταραμονλή στα διπλά κέρδισαν τα 12 από τα 16 παιχνίδια που έπαιξαν.

Η σεζόν για την ανδρική ομάδα τένις του πανεπιστημίου του Radford, ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή, 21 Απριλίου, με την ήττα από πανεπιστήμιο Gardner-Webb με 4-1, για την ημιτελική φάση του τουρνουά της περιφέρειας Big South.

Και σ' αυτό το παιχνίδι οι Ράπτης και Ταραμονλής συνεισέφεραν τα μέγιστα, αφού κέρδισαν το διπλό που έπαιξαν κόντρα στους Eduardo Dias και Chrisjan Van Wyk με 6-3, ενώ ο Ταραμονλής πήρε και το μονό, στον μοναδικό πόντο της ομάδας, επικρατώντας του Dias με 6-2, 6-1.

Ο Ράπτης δεν τα κατάφερε κόντρα στον Alex Lepine, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-3, 6-3, ενώ οι Radford Highlanders έχασαν και τα άλλα δυο σετ στο διπλό, καθώς και 2 ακόμα παιχνίδια μονών, για να γνωρίσουν έτσι την ήττα με 4-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots