Θα συνεχίσει την καριέρα του στο κολεγιακό ο Θάνος

 
Αριστοτέλης Θάνος
Αριστοτέλης Θάνος © tennisnews.gr
tn team Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 - 12:32

Ο Αριστοτέλης Θάνος υπέγραψε με την ανδρική ομάδα τένις του Michigan State University, όπου θα αγωνιστεί για το εαρινό εξάμηνο του 2023.

Σε συμφωνία με την ιστορική και δυνατή ομάδα του Michigan State University ήρθε ο Αριστοτέλης Θάνος, που θα συνεχίσει την καριέρα του στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών, εκπροσωπώντας τους "Σπαρτιάτες", όπως είναι το παρατσούκλι της ομάδας.

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.1235 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ αυτή τη στιγμή, έχει αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του στα επαγγελματικά τουρνουά της ITF, με αποκορύφωμα τον τίτλο που κέρδισε φέτος στο τουρνουά 25.000 δολαρίων του Porec στην Κροατία, μαζί με τον Πέτρο Τσιτσιπά.

Κέρδισε άλλους δυο ITF Pro τίτλους τα προηγούμενα χρόνια στα διπλά, σε διοργανώσεις 15.000 δολαρίων, στο Monastir της Τυνησίας το 2020 ξανά με τον Πέτρο Τσιτσιπά και στο Ηράκλειο το 2019 μαζί με τον Λευτέρη Θεοδώρου, που επίσης πέρασε από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το κολεγιακό.

Έχει εκπροσωπήσει επίσης αρκετές φορές την Ελλάδα για την κορυφαία διοργάνωση του Davis Cup, ενώ το 2022 ήταν και στην ελληνική ομάδα του ATP Cup στο Σίδνεϊ. Τέλος, τα 3 τελευταία χρόνια (2020, 2021, 2022) κατακτά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Ανδρών στην Αθήνα.

Οι "Spartans" του Michigan State University είναι μια ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες, που αγωνίζεται σε μια από τις ιστορικότερες και σημαντικότερες περιφέρειες της 1ης κατηγορίας του κολεγιακού πρωταθλήματων των ΗΠΑ, την Big Ten Conference.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots