Συνεχίζει στη Μαγιόρκα η Σακελλαρίδη

 
Σαπφώ Σακελλαρίδη
Σαπφώ Σακελλαρίδη
tn team Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 23:36

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη ξεπέρασε το εμπόδιο της Ισπανίδας Paula Arias Manjon και προκρίθηκε στον 3ο και τελευταίο γύρο της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της Palmanova στη Μαγιόρκα. Εκτός συνέχειας η Μάρθα Ματούλα, η Μιχαέλα Λάκη και ο Μιχάλης Σακελλαρίδης.

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη έκανε το 2 στα 2 σήμερα στα γήπεδα της ακαδημίας του Guillermo Vilas και επικράτησε της Ισπανίδας Paula Arias Manjon με 6-4, 7-6 (0), για να μπει στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της Palmanova.

Η 19χρονη Ελληνίδα τενίστρια, Νο.316 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, είχε κερδίσει και τη Γαλλίδα Nahia Berecoechea με 6-2, 6-2.

Αύριο θα αντιμετωπίσει για τον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών τη Ρουμάνα Ioana Loredana Rosca, Νο.462 στην παγκόσμια κατάταξη.

Στον 2ο γύρο των προκριματικών ολοκλήρωσαν τις πορείες τους η Μάρθα Ματούλα και η Μιχαέλα Λάκη. Η Ματούλα ηττήθηκε σε ένα πολύ κλειστό ματς από τη Σουηδέζα Caijsa Wilda Hennemann, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.342 στον κόσμο, με 7-6 (3), 7-6 (4). Χθες, η 25χρονη Ελληνίδα είχε αποκλείσει την Ισπανίδα Ariadna Briones Ginesta με 6-0, 6-1.

Η Λάκη, που χθες είχε κερδίσει την Πορτογαλίδα Ines Murta με 7-6 (5), 7-6 (7), ηττήθηκε σήμερα από την Kathinka Von Deichmann από το Λιχτενστάιν, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.309 στον κόσμο, με 6-4, 6-1.

Στο ταμπλό των ανδρών, ο Μιχάλης Σακελλαρίδης ολοκλήρωσε σήμερα την πορεία του στον 2ο γύρο των προκριματικών, όπου ηττήθηκε από τον Ρουμάνο Mircea-Alexandru Jecan, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-2, 6-0.

Χθες, ο Μιχάλης είχε κερδίσει στην πρεμιέρα του τον Ουκρανό Artom Mukhtarulin, με 6-4, 6-3.

Ο αδερφός του, Δημήτρης Σακελλαρίδης, είχε παίξει επίσης στα προκριματικά, όπου ηττήθηκε από τον Ρουμάνο Eduard Silviu Schipor, με 5-7, 6-4, 10-7.

Αύριο, εκτός από την προσπάθεια της Σαπφώς στα προκριματικά, θα έχουμε ακόμα τους αγώνες της Σαπφώς και του Μιχάλη Σακελλαρίδη στα διπλά, ενώ για το κυρίως ταμπλό του μονού ανδρών θα παίξει ο Στέφανος Σακελλαρίδης, κόντρα στον Chak Lam Coleman Wong από το Χονγκ Κονγκ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots