Προκρίθηκαν στην Ιταλία Λάκη και Σακελλαρίδης

 
Μιχαέλα Λάκη
Μιχαέλα Λάκη
tn team Δευτέρα, 03 Απριλίου 2023 - 18:38

Η Μιχαέλα Λάκη και ο Στέφανος Σακελλαρίδης ξεκίνησαν με νίκες τις προσπάθειές τους στο Santa Margherita di Pula και στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων της ITF.

Η Λάκη ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο 25άρι τουρνουά της ITF στο Santa Margherita di Pula της Σαρδηνίας, κερδίζοντας για το προκριματικό ταμπλό την Ουκρανή Mariia Kostiuk, με 6-1, 6-0.

Αύριο, η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει τη Γερμανίδα Julia Middendorf, Νο.403 στην παγκόσμια κατάταξη, για μια θέση στο κυρίως ταμπλό.

Απευθείας στο κυρίως ταμπλό θα αγωνιστούν η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, ενώ σήμερα ξεκίνησαν ήδη οι αγώνες για το κυρίως ταμπλό των ανδρών, όπου αγωνίζεται ο Στέφανος Σακελλαρίδης.

Ο Στέφανος ξεκίνησε την πορεία του με μια άνετη νίκη επί του Ιταλού Stefano Reitano, τον οποίο συνέτριψε με 6-1, 6-0 σε 79 λεπτά.

Αύριο θα μάθει τον αντίπαλό του στη φάση των "16" ο 18χρονος Έλληνας τενίστας, που θα αντιμετωπίσει είτε τον Γάλλο Timo Legout, No.8 στο ταμπλό και Νο.460 στον κόσμο, είτε τον Αργεντινό Mateo Nicolas Martinez, Νο.1132 και άλλοτε Νο.390 στην ΑΤΡ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots