Στον τελικό του Ηρακλείου Σακελλαρίδη και Gavrila

 
Στον τελικό του Ηρακλείου Σακελλαρίδη και Gavrila
tn team Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 - 16:03

H Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Oana Gavrila κέρδισαν στον σημερινό ημιτελικό του τουρνουά των 40.000 δολαρίων του NANA Tennis Club τις Έλενα Χριστοφή και Δήμητρα Παύλου, έπειτα από μια τρομερή μάχη, στην οποία χρειάστηκε να σβήσουν 5 match points.

Έναν τίτλο σε τουρνουά 40.000 δολαρίων θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει αύριο στα χωμάτινα γήπεδα του NANA Tennis Club στη Χερσόνησο Ηρακλείου η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία μαζί με τη Ρουμάνα παρτενέρ της, Oana Gavrila, κέρδισαν σήμερα στα ημιτελικά τις Χριστοφή και Παύλου με 4-6, 6-4, 16-14.

Ήταν ένα συναρπαστικό ματς, με τις Χριστοφή και Παύλου να έχουν 5 χαμένες ευκαιρίες για να πάρουν το match στο αποφασιστικό tie-break. Η Σακελλαρίδη και η Gavrila έσβησαν όλα τα match points και τελικά, στη 2η δική τους ευκαιρία, πήραν το match tie-break με 16-14.

Στον αυριανό τελικό, θα αντιμετωπίσουν είτε τις κορυφαίες του ταμπλό, Irina Maria Bara και Dalila Jakupovic, είτε τις Αυστριακές Melanie Klaffner και Sinja Kraus.

Στο τουρνουά των ανδρών, που ανήκει στην κατηγορία των 25.000 δολαρίων, στον τελικό του διπλού προκρίθηκαν οι Ιταλοί Francesco Forti και Filippo Romano, που κέρδισαν τους Δημήτρη και Στέφανο Σακελλαρίδη με 6-3, 6-2.

Ο άλλος ημιτελικός, που επίσης είχε ελληνικό ενδιαφέρον, δεν έγινε, καθώς οι Μιχάλης Σακελλαρίδης και Sebastian Santibanez αποσύρθηκαν, με τους Ολλανδούς Guy Den Heijer και Dax Donders να παίρνουν την πρόκριση με walkover.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά και το αυριανό πρόγραμμα εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots