Στον τελικό του διπλού ο Περβολαράκης

 
Μιχάλης Περβολαράκης
Μιχάλης Περβολαράκης Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021 - 10:49

Ο Μιχάλης Περβολαράκης έφτασε μέχρι τα προημιτελικά στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Τάλσα στην Οκλαχόμα, ενώ στο διπλό θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο στον τελικό.

Ο Περβολαράκης έδωσε συνέχεια στην καταπληκτική του εβδομάδα στην Τάλσα της Οκλαχόμα, καθώς έκλεισε τη μέρα του την Παρασκευή (ξημερώματα Σαββάτου στην Ελλάδα) με νίκη στο διπλό, που του έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό.

Συγκεκριμένα, μαζί με τον Αμερικανό συμπαίκτη του Strong Kirchheimer, κέρδισαν τον Βούλγαρο Adrian Andreev και τον Αμερικανό Vasil Kirkov με 2-6, 6-3, 10-8, έπειτα από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι.

Στον τελικό θα αντιμετωπίσουν το δεύτερο καλύτερο ζευγάρι του ταμπλό και μια πολύ δυνατή ομάδα, τον Αμερικανό JC Aragone και τον Κολομβιανό Nicolas Barrientos.

Πριν τη νίκη στο διπλό, είχε προηγηθεί η ήττα του Μιχάλη στα προημιτελικά του διπλού, από τον Αργεντινό Nicolas Kicker, με 6-1, 7-6 (5). Ο 28χρονος Kicker από την Αργεντινή βρίσκεται στο Νο.503 του κόσμου, αλλά φυσικά πρόκειται για έναν πρώην Top 100 παίκτη που έχει φτάσει έως το Νο.78 στο παρελθόν.

Στο 1ο σετ κυριάρχησε, το 2ο σετ όμως ήταν πολύ κλειστό και ο Περβολαράκης κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλό του, τον οποίο ανάγκασε μάλιστα δυο φορές να σερβίρει για να παραμείνει στο σετ, στο 4-5 και στο 5-6.

Ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα και στα μονά για τον Έλληνα τενίστα, που στον 1ο γύρο είχε παίξει με ακόμα έναν πολύ δυνατό παίκτη, τον Stefan Kozlov, τον οποίο απέκλεισε με 7-6 (4), 6-2. Στον 2ο γύρο ξεπέρασε με walkover το εμπόδιο του Oliver Crawford.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots