Ιταλικό εμπόδιο για τον Παύλο Τσιτσιπά στη Hammamet

 
Ιταλικό εμπόδιο για τον Παύλο Τσιτσιπά στη Hammamet
tn team Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 - 15:47

Για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα, την προσπάθεια του Παύλου Τσιτσιπά στo 25άρι της Hammamet σταμάτησε ο Ιταλός Noah Perfetti.

Ο Perfetti, ο οποίος μπήκε στο κυρίως ταμπλό μέσα από τα προκριματικά, κέρδισε τον Παύλου Τσιτσιπά με 6-4, 6-2 σήμερα και με την 4η διαδοχική νίκη του μπήκε στη φάση των "16" στο τουρνουά 25.000 δολαρίων της Hammamet στην Τυνησία.

Ήταν η 2η συνεχόμενη εβδομάδα που την προσπάθεια του 18χρονου Έλληνα τενίστα σταματάει ο Perfetti, ο οποίος τον είχε κερδίσει στον 2ο γύρο στο αντίστοιχο τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας, όπου επίσης ξεκίνησε από τα προκριματικά και έφτασε μέχρι την τελική 8άδα.

Μετά από 2 εβδομάδες στη Hammamet, o Τσιτσιπάς θα μεταφερθεί στη νότια Πορτογαλία και στο Vila Real de Santo Antonio, όπου θα αγωνιστεί σε ακόμα ένα τουρνουά 25.000 δολαρίων την ερχόμενη εβδομάδα.

Στη Hammamet αυτή την εβδομάδα έπαιξε και ο Στέφανος Σχινάς, που είχε μια νίκη και μια ήττα στο ταμπλό των προκριματικών. Συγκεκριμένα κέρδισε τον Ρουμάνο Tudor Stefan Gheorghita με 6-4, 4-6, 10-3, αλλά ηττήθηκε στη συνέχεια από τον Ιταλό Gianluca Cadenasco με 6-1, 6-0.

Ο Σχινάς θα παραμείνει στην πόλη της Τυνησίας και για το τουρνουά της επόμενης εβδομάδας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots