Μια νίκη και μια ήττα για τον Κουντουράκη

 
Γιάννης Κουντουράκης
Γιάννης Κουντουράκης Φωτογραφία: Tennisnews.gr
tennisnews team Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:58

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός για τον Γιάννη Κουντουράκη στο σημερινό πρόγραμμα του τουρνουά των 15.000 δολαρίων στην Αίγυπτο. Παρά τη προσπάθεια του δε μπόρεσε να πάρει τη πρόκριση στο κυρίως ταμπλό των μονών στον καθοριστικό αγώνα, ωστόσο μαζί με τον Αλέξανδρο Σκορίλα πανηγύρισαν τη νίκη στη πρεμιέρα τους στα διπλά, εξασφαλίζοντας μια θέση στα προημιτελικά.

Πολύ καλή παρουσία και αυτή την εβδομάδα είχε ο Γιάννης Κουντουράκης, ο οποίος κατέβαλε τις προσπάθειες του στα χωμάτινα γήπεδα του Καΐρου, όπου κατάφερε να πάρει 2 νίκες.

Στον καθοριστικό αγώνα για την ένταξη του στο κυρίως ταμπλό των μονών, βρέθηκε απέναντι στον Αργεντίνο Tobias Franco, από τον οποίο ηττήθηκε έπειτα από 1 ώρα και 45 λεπτά με 6-4, 6-2.

Η προσπάθεια του συνεχίστηκε βέβαια και στα διπλά του τουρνουά, με συμπαίκτη τον Αλέξανδρο Σκορίλα, ο οποίος θα αγωνιστεί και στο κυρίως ταμπλό των μονών τις επόμενες μέρες.

Οι 2 αθλητές μας που εξασφάλισαν με WC τη συμμετοχή τους στα διπλά, επικράτησαν των Αιγύπτιων Youssef Abdellatif και Sherif Makhlouf, με το άνετο 6-1, 6-2 σε μόλις 45 λεπτά αγώνα, και προκρίθηκαν στην 8άδα του τουρνουά.

Για μια θέση στα ημιτελικά, το δίδυμο Κουντουράκης-Σκορίλας, θα κοντραριστεί με τους Nitin Kumar Sinha από την Ινδία και Marlon Vankan από την Γερμανία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots