Τίτλος για τον Περβολαράκη στο Κανκούν

 
Τίτλος για τον Περβολαράκη στο Κανκούν
tn team Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 - 10:22

Ο Μιχάλης Περβολαράκης κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Κανκούν στο Μεξικό.

Ο Περβολαράκης και ο Γάλλος συμπαίκτης του, Geoffrey Blancaneaux, Νο.4 στο ταμπλό, επικράτησαν στον σημερινό τελικό της διοργάνωσης των Βολιβιανών Boris Arias και Federico Zeballos, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-2, 4-6, 11-9, για να κατακτήσουν τον τίτλο στο Futures 25.000 δολαρίων του Κανκούν.

Τα δυο ζευγάρια πήγαιναν χέρι-χέρι στο καθοριστικό match tie-break, με τους Περβολαράκη και Blancaneaux να μένουν πίσω μέχρι και το 7-8. Κέρδισαν τους 2 επόμενους πόντους και έφτασαν πρώτοι σε match point στο 9-8, για να αξιοποιήσουν τελικά το 2ο match point τους και να κερδίσουν το tie-break με 11-9.

Περβολαράκης και Blancaneaux πέτυχαν 4 νίκες αυτή την εβδομάδα, για να φτάσουν στον τίτλο στο τουρνουά του Κανκούν. Στον 1ο γύρο κέρδισαν τον Γάλλο Constantin Bittoun Kouzmine και τον Κολομβιανό Alejandro Hoyos Franco με 6-4, 6-4.

Στα προημιτελικά απέκλεισαν μετά από πολύ κλειστό ματς τον Ισραηλινό Daniel Cukierman και τον Καναδό Filip Peliwo με 6-1, 5-7, 10-8, ενώ στα ημιτελικά κέρδισαν τον Αμερικανό Dennis Novikov και τον Νοτιαφρικανό Ruan Roelofse, με 6-3, 6-4.

Αυτός ήταν ο 8ος τίτλος στα διπλά για τον Περβολαράκη σε διοργάνωση της ITF, 3ος στην κατηγορία των 25.000 δολαρίων, που είναι και η σημαντικότερη που έχει κερδίσει.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots