Δυνατό ξεκίνημα για τον Σκορίλα στο Castelo Branco

 
Αλέξανδρος Σκορίλας
Αλέξανδρος Σκορίλας
tn team Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 18:00

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας πραγματοποίησε νικηφόρο ξεκίνημα στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Castelo Branco στην Πορτογαλία, κερδίζοντας τον Ben Jones από τη Μεγάλη Βρετανία με 2-0 σετ

Μόλις 4 games έχασε στην πρεμιέρα του στο Castelo Branco o Αλέξανδρος Σκορίλας, ο οποίος επιβλήθηκε του Βρετανού Ben Jones με 6-1, 6-3 σε 75 λεπτά.

Ο 22χρονος Έλληνας τενίστας κυριάρχησε κατά κράτος στο 1ο σετ, στο οποίο προηγήθηκε με 3-0 και κέρδισε άλλα 3 games στη σειρά, για να το κατακτήσει με 6-1. Στο 2ο σετ απώλεσε ένα προβάδισμα με 3-1 και ισοφαρίστηκε στο 3-3, όμως κέρδισε τα 3 επόμενα games και "κλείδωσε" τη νίκη του χωρίς να ανησυχήσει.

Ο Σκορίλας θα περιμένει τον αγώνα του Γάλλου Robin Bertrand, που είναι 19 ετών και βρίσκεται στο Νο.2 στο ταμπλό και στο Νο.560 της παγκόσμιας κατάταξης, με τον Ταϊβανό qualifier Hong-Lin Fu, για να μάθει με ποιον θα παίξει στον 2ο γύρο, όπου σε κάθε περίπτωση θα έχει μια δύσκολη αποστολή.

Ο Bertrand ήταν ο συμπαίκτης του Έλληνα τενίστα γι' αυτή την εβδομάδα, καθώς έπαιξε και διπλό στο Castelo Branco, ηττήθηκαν όμως από τους Πορτογάλους Martim Leote Prata και Tiago Torres στον 1ο γύρο με 6-3, 2-6, 4-10.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots