Πρόκριση για τον Σκορίλα, εκτός ο Θάνος

 
Πρόκριση για τον Σκορίλα, εκτός ο Θάνος
tn team Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:34

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας έκανε μια καλή αρχή στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία και προκρίθηκε στους "16". Εκτός 16άδας έμεινε ο Αριστοτέλης Θάνος, που "λύγισε" μετά από τρια σετ με το Νο.6 του ταμπλό, Alex Knaff.

Και οι δυο Έλληνες που αγωνίστηκαν σήμερα στο hardcourt τουρνουά των 15.000 δολαρίων που φιλοξενείται στο Monastir της Τυνησίας έπαιξαν καλά, αλλά μόνο ο Σκορίλας πήρε την πρόκριση.

Ο 22χρονος Έλληνας τενίστας, επικράτησε του Γερμανού Paul Woerner μετά από μια δύσκολη μάχη, ειδικά στο 2ο σετ, με 6-2, 7-6 (4).

Ο Θάνος δεν μπόρεσε να τον ακολουθήσει στον 2ο γύρο της διοργάνωσης, αφού παρά την καλή του προσπάθεια ηττήθηκε από τον Λουξεμβούργιο Alex Knaff, Νο.6 στο ταμπλό, με 2-6, 6-2, 6-2.

Πολύ δύσκολο ματς θα έχει και ο Σκορίλας, που θα αντιμετωπίσει για τον 2ο γύρο τον Νεοζηλανδό Kiranpal Pannu, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.765 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Αύριο οι δυο Έλληνες παίκτες θα παίξουν και στο διπλό, όπου μάλιστα θα είναι αντίπαλοι. Ο Θάνος και ο Σέρβος Viktor Jovic, που είναι στο Νο.2 του ταμπλό, θα αναμετρηθούν με τον Σκορίλα και τον Βούλγαρο συμπαίκτη του, Nikolay Nedelchev.

Να σημειωθεί πως αμφότεροι Σκορίλας και Θάνος ανακοινώθηκαν στην ελληνική αποστολή του Davis Cup που θα αγωνιστεί στην Τύνιδα σε 10 μέρες, μαζί με τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μιχάλη Περβολαράκη και Πέτρο Τσιτσιπά, επομένως αυτή η εβδομάδα είναι και μια καλή ευκαιρία για να εγκλιματιστούν όσο καλύτερα γίνεται στις συνθήκες των αγώνων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots