Στους "16" της Βίλνιους ο Σκορίλας

 
Αλέξανδρος Σκορίλας
Αλέξανδρος Σκορίλας © tennisnews.gr
tn team Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 - 17:07

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας έφτασε στην 3η του κατά σειρά νίκη στη Βίλνιους της Λιθουανίας και προκρίθηκε στη φάση των "16" του τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF.

Ο Σκορίλας είχε μια εύκολη μέρα σήμερα απέναντι στον Λιθουανό Julius Tverijonas, που αγωνίστηκε με wild card στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά της Βίλνιους, παίρνοντας τη νίκη με 6-0, 6-2 σε 1 ώρα και 22 λεπτά.

Αφού κέρδισε τα 7 πρώτα games της αναμέτρησης ο Σκορίλας έδειξε ότι δεν θα έχει μεγάλα προβλήματα στο παιχνίδι. Ο αντίπαλός του κατάφερε να τον ακολουθήσει έως το 2-2 στο 2ο σετ, ωστόσο ο 22χρονος Έλληνας τενίστας πήρε τα 4 επόμενα games και ολοκλήρωσε τη νίκη του.

Ήταν η 3η διαδοχική νίκη για τον Σκορίλα στα κλειστά γήπεδα της SEB Arena, όπου φιλοξενείται η ITF διοργάνωση των 15.000 δολαρίων. Τις δυο προηγούμενες μέρες είχε παίξει στα προκριματικά, όπου κέρδισε τον Λιθουανό Aleksas Tverijonas με 6-1, 7-6 και τον Πολωνό Mikolaj Lis με 6-4, 7-6 (4).

Η μέρα δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί για τον Έλληνα τενίστα, που θα παίξει και στο διπλό το απόγευμα. Μαζί με τον Ελβετό Nicolas Kobelt, θα αντιμετωπίσουν για τον 1ο γύρο τον Γερμανό Edison Ambarzumjan και τον Βρετανό Ying Hou, μετά τις 18:00 ώρα Ελλάδας (και τοπική).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots