Στα ημιτελικά του διπλού ο Σκορίλας

 
Αλέξανδρος Σκορίλας
Αλέξανδρος Σκορίλας © tennisnews.gr
tn team Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 - 19:45

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας ολοκλήρωσε την πορεία του στους "16" του μονού στη διοργάνωση των 15.000 δολαρίων της Βίλνιους στη Λιθουανία, ενώ στα διπλά προκρίθηκε στην ημιτελική φάση.

Ο Σκορίλας γνώρισε την ήττα από τον Σλοβάκο Lukas Pokorny, Νο.5 στο ταμπλό και Νο.672 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, με 6-0, 6-2, για να ολοκληρώσει έτσι την καλή του πορεία στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων της indoor διοργάνωσης της ITF.

Θυμίζουμε πως ο 22χρονος Έλληνας τενίστας ξεκίνησε από τα προκριματικά την προσπάθειά του και πανηγύρισε 3 νίκες στη Βίλνιους της Λιθουανίας.

Η μέρα έκλεισε με μια θετική είδηση για τον Σκορίλα, που μαζί με τον Ελβετό συμπαίκτη του Nicolas Kobelt, πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά του διπλού με walkover εις βάρος των κορυφαίων του ταμπλό, του Αυστριακού Sandro Kopp και του Ολλανδού Mick Veldheer, που απέσυραν τη συμμετοχή τους.

Αύριο Σκορίλας και Kobelt θα αντιμετωπίσουν τους Ουκρανούς Illya Beloborodko και Viacheslav Bielinskyi, Νο.4 στο ταμπλό, για μια θέση στον τελικό του διεθνούς τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots