2 νίκες για τον Ξυλά στο Monastir

 
2 νίκες για τον Ξυλά στο Monastir
© tennisnews.gr
tn team Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 - 9:46

Ο Γιάννης Ξυλάς έφτασε κοντά στην πρόκρισή του στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία, αλλά ηττήθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο. Μέχρι τον 2ο προκριματικό γύρο ο Χρήστος Αντωνόπουλος, στα προκριματικά συμμετείχε και ο Δημήτρης Σακελλαρίδης.

Ακόμα μια πολύ καλή παρουσία σε επαγγελματικό τουρνουά της ITF είχε ο Γιάννης Ξυλάς, ο οποίος πέτυχε 2 νίκες αυτή την εβδομάδα στο Monastir.

Στην πρεμιέρα του ο Ξυλάς κέρδισε τον Αμερικανό Nikolas Moceanu με 6-2, 6-3, ενώ στον 2ο γύρο επικράτησε του Τυνήσιου Omar Knani με 6-1, 6-3. Στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, γνώρισε την ήττα από τον Γιαπωνέζο Hikaru Shiraishi, Νο.9 στο ταμπλό, με 6-1, 6-4.

Ο Αντωνόπουλος είχε κερδίσει στην πρεμιέρα του στο τουρνουά τον Ινδό Risdhabdev Raman, αλλά στον 2ο προκριματικό γύρο είχε τραυματισμό και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, ενώ ήταν πίσω με 3-6, 2-4 απέναντι στον Γάλλο, Adrien Gobat.

Στα προκριματικά της hardcourt διοργάνωσης του Monastir έπαιξε και ο Δημήτρης Σακελλαρίδης, ο οποίος γνώρισε την ήττα στον 1ο γύρο από τον Ιταλό Luigi Castelleti, με 3-6, 3-6.

Σήμερα θα κάνει την πρεμιέρα του στο τουρνουά ο Στέφανος Σακελλαρίδης, που παίζει απευθείας στο κυρίως ταμπλό και θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο τον Ινδό Karan Singh.

Θα παίξει επίσης μαζί με τον αδερφό του, Δημήτρη, για το διπλό, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Γερμανούς Dominik Boehler και Noel Larwig.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots