Στον τελικό του Monastir τα αδέρφια Σακελλαρίδη

 
Στον τελικό του Monastir τα αδέρφια Σακελλαρίδη
tn team Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2023 - 18:55

Στον πρώτο τους τελικό παίζοντας μαζί σε διοργάνωση της ITF προκρίθηκαν οι Δημήτρης και Στέφανος Σακελλαρίδης, στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία.

Μια ακόμα επιτυχία προσθέτουν στο ενεργητικό τους ο Δημήτρης και ο Στέφανος Σακελλαρίδης, οι οποίοι κέρδισαν σήμερα τον Κινέζο Jie Cui και τον Ταϊβανό Tsung-Hao Huang με 6-4, 7-5, για να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF, που φιλοξενείται στα γήπεδα του Magic Hotel Tours στο Monastir.

Για τον Δημήτρη Σακελλαρίδη, που είναι 16 ετών, αυτός θα είναι ο 1ος τελικός σε επαγγελματική διοργάνωση. Για τον Στέφανο, που είναι 18 ετών και βρίσκεται στο Νο.2 της Ελλάδας και στο Νο.578 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, θα είναι ο 3ος του τελικός στα διπλά και θα διεκδικήσει τον 2ο τίτλο του, μετά απ' αυτόν που κέρδισε νωρίτερα φέτος στα ίδια γήπεδα μαζί με τον Νοτιαφρικανό Kris Van Wyk.

Τα αδέρφια Σακελλαρίδη δεν έχουν χάσει κανένα σετ αυτή την εβδομάδα στο Monastir, όπου κάνουν ένα πολύ καλό τουρνουά. Στον 1ο γύρο είχαν κερδίσει τον Αμερικανό Nikolas Moceanu και τον Κινέζο Yuchen Pan με 6-2, 6-1, ενώ στα προημιτελικά είχαν επικρατήσει του Αμερικανού Jake Bhangdia και του Βρετανού Alexis Canter με 6-4, 6-1.

Στον αυριανό τελικό θα αντιμετωπίσουν τους Κινέζους Xin Gao και Aoran Wang, ένα ζευγάρι που άφησε εκτός και το Νο.1 του ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots