1η νίκη στη χρονιά για τον Περβολαράκη

 
Μιχάλης Περβολαράκης
Μιχάλης Περβολαράκης
tn team Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 - 12:56

Ο Μιχάλης Περβολαράκης πέτυχε την 1η του νίκη μετά από τον τραυματισμό του και από τον περασμένο Νοέμβριο στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων του Calabasas στην Καλιφόρνια, όπου ολοκλήρωσε την πορεία του στον 2ο γύρο.

Μετά από τον τραυματισμό του στο δεξί χέρι, που τον ταλαιπώρησε από την Αυστραλία και για τους πρώτους 2 μήνες της φετινής σεζόν, ο Μιχάλης Περβολαράκης επέστρεψε και επίσημα στην αγωνιστική δράση αυτή την εβδομάδα, για το τουρνουά των 25.000 δολαρίων της ITF που φιλοξενείται στο Calabasas της Καλιφόρνιας.

Ο 26χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος έχει υποχωρήσει στο Νο.607 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη από τον Νοέμβριο, καθώς κέρδισε στην πρεμιέρα του στο hardcourt τουρνουά τον Αμερικανό Ezekiel Clark, Νο.517 στον κόσμο, με 6-4, 6-4.

Ο αγώνας αυτός πραγματοποίηθηκε με αρκετή καθυστέρηση εξαιτίας των βροχοπτώσεων των προηγούμενων ημερών κι έτσι χωρίς να έχει αρκετό χρόνο για να ξεκουραστεί, ο Περβολαράκης κλήθηκε να παίξει και για τον 2ο γύρο, απέναντι στον πολύ δυνατό Ιάπωνα Naoki Nakagawa, Νο.6 στο ταμπλό, που πήρε τη νίκη με 6-1, 6-0.

Ο Περβολαράκης έχει ακόμα ανοιχτές υποχρεώσεις στο 25άρι του Calabasas, καθώς παίζει και στο διπλό, όπου είναι στο Νο.1 του ταμπλό μαζί με τον Αυστραλό Luke Saville.

Απόψε οι δυο τους θα αντιμετωπίσουν για τον 1ο γύρο τον Αμερικανό Clark και τον Ιρλανδό Osgar O'Hoisin και αν κερδίσουν θα παίξουν την ίδια μέρα και τον προημιτελικό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots