Μπήκε κυρίως ταμπλό στην Αλαμινό ο Σχινάς

 
Μπήκε κυρίως ταμπλό στην Αλαμινό ο Σχινάς
tn team Τρίτη, 02 Μαϊος 2023 - 17:58

Ο Στέφανος Σχινάς κέρδισε ακόμα ένα πολύ κλειστό ματς με τον Γεμρανό Nico Hornitschek, για να εξασφαλίσει την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF, που διεξάγεται στην Αλαμινό στην Κύπρο.

Ο Σχινάς επικράτησε έπειτα από ένα πολύ κλειστό ματς του Γερμανού Hornitschek, Νο.5 στο ταμπλό των προκριματικών, με 6-2, 5-7, 10-8, για να εξασφαλίσει την παρουσία του στο κυρίως ταμπλό.

Ήταν η 3η διαδοχική νίκη για τον 25χρονο Έλληνα τενίστα, που απέκλεισε ακόμα τον Ιταλό Andrea Pecorella με 6-2, 6-7 (4), 10-7, καθώς και τον Ιάπωνα Shinnosuke Hiramatsu, με 6-3, 6-7 (5), 13-11.

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Paul Woerner, No.993 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Ο Σχινάς προκρίθηκε επίσης στα προημιτελικά του διπλού, όπου μαζί με τον Ισραηλινό Ben Weintraub έκαναν την πρεμιέρα τους σήμερα και νίκησαν τον Ιταλό Edoardo Cherie Ligniere και τον Ισραηλινό Asaf Friedler, με 6-2, 6-2.

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας πραγματοποίησε την πρεμιέρα του σήμερα για το κυρίως ταμπλό, αλλά ηττήθηκε έπειτα από ένα κλειστό ματς από τον Γερμανό Philipp Florig, με 6-3, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots