Γεμουχίδης και Χριστοφή πρωταθλητές Ελλάδος 2015!

 
Γεμουχίδης και Χριστοφή πρωταθλητές Ελλάδος 2015!
tennisnews team Πέμπτη, 09 Απριλίου 2015 - 20:27

Ο Πάρις Γεμουχίδης και η Έλενα Χριστοφή είναι οι μεγάλοι νικητές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών - Γυναικών 2015. Ο Γεμουχίδης επικράτησε με 2-1 του Αλέξανδρου Γιακούποβιτς στον μεγάλο τελικό της Μ.Πέμπτης και αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδος για 2η συνεχόμενη φορά και 3η στην καριέρα του (2010 η πρώτη).

Έπεσε σήμερα η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελλάδος 2015 στο Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών. Νικητές στου δύο μεγάλους τελικούς του μονού σε Άνδρες και Γυναίκες αναδείχτηκαν οι Πάρις Γεμουχίδης και Έλενα Χριστοφή. Ο Γεμουχίδης επιβλήθηκε με 6-1, 6-7, 6-2 του Αλέξανδρου Γιακούποβιτς σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ενώ ή Έλενα Χριστοφή δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στην Εμμανουέλα Αντωνάκη, την οποία νίκησε με 6-1, 6-1, κατακτώντας το παρθενικό της τίτλο σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών.

Ο Γεμουχίδης έκανε το "double" στα διπλά, όπου ολοκλήρωσε επίσης με τίτλο την προσπάθειά του. Μαζί με τον Αλέξανδρο Μπαλαφούτα, κέρδισαν στον τελικό τους Βασίλη Ηλιόπουλου και Χρήστο Αντωνόπουλου με 6-2, 6-3. 

Στα διπλά των γυναικών, η Αναστασία Ρεντούλη του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης με συμπαίκτρια την Ιωάννα Λαθούρη του Α.Ο. Αργυρούπολης, ξεκίνησαν από τα προκριματικά αλλά αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες μετά από ένα καταπληκτικό τουρνουά. Στον συναρπαστικό τελικό επιβλήθηκαν των Ασημίνας Καπλάνη και Ευαγγελίας Ρούσση με 2-6, 6-3, 10-8.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών - Γυναικών 2015

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots