Στο κυρίως ταμπλό η Αρκαδιανού

 
Στο κυρίως ταμπλό η Αρκαδιανού
Στο κυρίως ταμπλό η Αρκαδιανού
tennisnews team Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 - 10:00

Η Άννα Αρκαδιανού πραγματοποίησε ακόμα έναν πολύ καλό αγώνα στο Ηράκλειο της Κρήτης και προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό της 5ης εβδομάδας της σειράς των Futures του Lyttos Beach.

Η Αρκαδιανού κέρδισε στον τελευταίο γύρο των προκριματικών τη Ρουμάνα Gabriela Aura Zarnoveanu με 6-2, 6-2, για να κάνει το 2 στα 2 στα προκριματικά και να εξασφαλίσει την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου. 

Απευθείας στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό αγωνίστηκε η Μαρία Κάλλιστρου, η οποία έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στη Γερμανίδα Laura Schaeder, No.2 στο ταμπλό και Νο.543 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, στο τέλος όμως "λύγισε", με 6-2, 6-4.

Στο κυρίως ταμπλό αγωνίστηκε και η Χαρά Μεϊδάνη, η οποία επίσης είχε πολύ δύσκολο έργο, αντιμετωπίζοντας τη Βενεζουελανή Andrea Gamiz, No.1 στο ταμπλό και Νο.505 στην παγκόσμια κατάταξη, από την οποία ηττήθηκε με 6-0, 6-0.

Στα διπλά, η Αρκαδιανού και η Ρωσίδα Elina Nepliy κέρδισαν στις λεπτομέρειες την πρώτη τους αναμέτρηση, ενάντια στην Αυστραλή Jessica Fowler και στη Σουηδέζα Fanny Norin, με 6-7 (6), 6-4, 11-9, για να προκριθούν στα προημιτελικά.

Στα προημιτελικά προκρίθηκε και η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου, που μαζί με τη Σέρβα Elena Gemovic επικράτησαν των Stefanie Auer και Gabriela Aura Zarnoveanu, με 6-0, 6-4.

Στο τουρνουά των ανδρών, ο Αλέξανδρος Σκορίλας ηττήθηκε στον τελευταίο γύρο των προκριματικών από τον Αμερικανό Alexander Lebedev, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-1, 6-3. Για τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, ο Γιάννης Σταμούλος γνώρισε την ήττα από τον Βούλγαρο Alexander Donski, με 6-3, 6-3.

Στα διπλά, ο Σκορίλας και ο Κύπριος Σέργης Κυρατζής κέρδισαν τους Daniil Glinka και Jakub Paul με 6-2, 4-6, 10-7, για να μπουν στα πρημιτελικά. Οι Αριστοτέλης Θάνος και Γιάννης Ξυλάς ηττήθηκαν από τους Simon Carr και Ryan Nijboer με 7-5, 6-4, ενώ στις λεπτομέρειες έχασαν την πρόκριση και οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Donski, που ηττήθηκαν από τους Κορεάτες Yeongseok Jeong και Uisung Park, με 7-6 (1), 7-6 (4).

Τις πρεμιέρες τους στον 1ο γύρο των μονών θα πραγματοποιήσουν σήμερα στα γήπεδα του Lyttos Beach οι Μιχάλης Περβολαράκης, Πέτρος Τσιτσιπάς, Θανάσης Μανέκας, Γαλάτεια Μεσοχωρίτου, Δήμητρα Παύλου και Άννα Αρκαδιανού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots