Κέρδισαν τη Σουηδία τα κορίτσια μας

 
Κέρδισαν τη Σουηδία τα κορίτσια μας
Κέρδισαν τη Σουηδία τα κορίτσια μας
tennisnews team Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 - 13:58

Η Εθνική μας ομάδα των κοριτσιών 18 ετών, κέρδισε την αντίστοιχη της Σουηδίας και θα διεκδικήσει σήμερα την 5η θέση του προκριματικού τουρνουά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18.

Τα κορίτσια μας πήραν μια πολύ σημαντική νίκη εις βάρος της Σουηδίας με 2-1 και προκρίθηκαν στον τελικό του consolation ταμπλό του τουρνουά, που φιλοξενείται στο Arad της Ρουμανίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ελληνίδες παίκτριες δεν έχασαν σετ στα δυο δύσκολα παιχνίδια των μονών, χαρίζοντας στην ομάδα μας την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.

Η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου πραγματοποίησε έναν εκπληκτικό αγώνα και επιβλήθηκε της Vanessa Ersoz 6-1, 6-2.

H Άννα Αρκαδιανού έπρεπε να περάσει από ένα πολύ κλειστό 2ο σετ, από το οποίο ωστόσο βγήκε "ζωντανή" και πήρε και εκείνη τη νίκη, με 6-2, 7-6 (8), επί της Caija Wilda Hennemann.

Στο διπλό, που ολοκλήρωσε το tie της Ελλάδας με τη Σουηδία, οι Σουηδέζες πήραν τη νίκη, καθώς Hennemann και Agnes Gustafsson επικράτησαν των Αρκαδιανού και Μεσοχωρίτου με 6-1, 3-6, 10-3, μειώνοντας σε 2-1 τη σειρά των αγώνων.

Η Ελλάδα, η οποία είχε ηττηθεί την 1η μέρα του τουρνουά από τη Λευκορωσία με 2-1, θα διεκδικήσει σήμερα την 5η θέση, απέναντι στην οικοδέσποινα Ρουμανία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots