Ήττα από Ρουμανία - 6η η Εθνική

 
Ήττα από Ρουμανία - 6η η Εθνική
Ήττα από Ρουμανία - 6η η Εθνική
tennisnews team Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 - 17:36

Η Εθνική Ελλάδας στην κατηγορία των κοριτσιών U18 πήρε την 6η θέση στο προκριματικό τουρνουά της Ρουμανίας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Summer Cups, καθώς ηττήθηκε από την οικοδέσποινα με 2-1.

Η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου και η Άννα Αρκαδιανού, δεν τα κατάφεραν σήμερα στους αγώνες του μονού, γνωρίζοντας τις ήττες από τις Simona Ogescu (6-4, 6-0) και Oana Smaranda Corneanu (6-2, 6-1) αντίστοιχα.

Τα κορίτσια μας πάντως αποχώρησαν με ψηλά το κεφάλι και στον τελευταίο αγώνα που έδωσαν στο τουρνουά, που ήταν το διπλό με τη Ρουμανία, πήραν τη νίκη με 6-2, 6-4, επί των Ogescu και Alessia Beatrice Ciuca.

Αυτή η ήττα ήταν για τη διεκδίκηση της 5ης θέσης και τον τελικό του consolation ταμπλό, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τελικά να καταλαμβάνει την 6η θέση του τουρνουά.

Θυμίζουμε πως την Τετάρτη η ομάδα μας είχε παίξει στα προημιτελικά του κυρίως ταμπλό, αλλά ηττήθηκε από τη Λευκορωσία με 2-1 και έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες. Ακολούθησε η νίκη επί της Σουηδίας με 2-1, που έβαλε την Ελλάδα στις 6 καλύτερες ομάδες και σήμερα τα κορίτσια μας ολοκλήρωσαν την καλή τους προσπάθεια, με την ήττα από τη Ρουμανία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots