Δεν τα κατάφεραν Καλοβελώνης, Αρκαδιανού και Θεοδώρου

 
Δεν τα κατάφεραν Καλοβελώνης, Αρκαδιανού και Θεοδώρου
Δεν τα κατάφεραν Καλοβελώνης, Αρκαδιανού και Θεοδώρου Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 - 10:38

Παρά τις πολύ καλές προσπάθειες που πραγματοποίησαν, ο Μάρκος Καλοβελώνης, η Άννα Αρκαδιανού και ο Λευτέρης Θεοδώρου ηττήθηκαν στον 2ο γύρο του τουρνουά των 15.000 δολαρίων που φιλοξενείται στο Ηράκλειο της Κρήτης και έμειναν εκτός προημιτελικών.

Η Αρκαδιανού κοίταξε στα μάτια τη Ρουμάνα Oana Gavrila, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.626 στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά μετά από 2 ώρες και 55 λεπτά μάχης υπέστη την ήττα, με 6-4, 3-6, 7-5.

Η Αρκαδιανού είναι η μόνη σε άνδρες και γυναίκες που θα συνεχίσει και σήμερα να εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα στο διεθνές τουρνουά του Ηρακλείου, καθώς έχει ανοιχτές υποχρεώσεις στο διπλό, όπου μαζί με τη Ρωσίδα Elina Nepliy θα αντιμετωπίσει τις Ιταλίδες Melania Delai και Lisa Pigato, No.3 στο ταμπλό, για την προημιτελική φάση. 

Στη φάση των "16" των ανδρών ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Μάρκος Καλοβελώνης και Λευτέρης Θεοδώρου. Ο Καλοβελώνης κι αυτός έδωσε μεγάλη μάχη, αλλά μετά από 3 ώρες και 2 λεπτά "λύγισε" από τον Ισπανό Pedro Vives Marcos, με 4-6, 7-6 (5), 6-4.

Καλή προσπάθεια πραγματοποίησε και ο Θεοδώρου, δεν κατάφερε όμως να απειλήσει τον Γάλλο Geoffrey Blancaneaux, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.313 στην παγκόσμια κατάταξη, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-1, 6-3.

Τέλος, για τα προημιτελικά του διπλού των ανδρών, οι Καλοβελώνης και Σέργης Κυρατζής ηττήθηκαν από τους κορυφαίους του ταμπλό, τον Βρετανό Luke Johnson και τον Πολωνό Jan Zielinski, με 6-1, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots