Ζαννιάς: "Η Ελλάδα στις 48 καλύτερες ομάδες του κόσμου"

 
Ζαννιάς: "Η Ελλάδα στις 48 καλύτερες ομάδες του κόσμου"
Ζαννιάς: "Η Ελλάδα στις 48 καλύτερες ομάδες του κόσμου"
tennisnews team Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 - 15:34

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης, Σπύρος Ζαννιάς, τοποθετήθηκε για την άνοδο της Ελλάδας στο World Group II του Davis Cup, συνεχάρη όλα τα μέλη της Εθνικής και ευχαρίστησε τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ακόμα μια μεγάλη στιγμή για το ελληνικό τένις είχαμε αυτή την εβδομάδα, καθώς η Εθνική μας ομάδα στο Davis Cup κέρδισε τις Φιλιππίνες με 4-1 στη Μανίλα και εξασφάλισε την άνοδό της στο World Group II. Τον Σεπτέμβριο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι οφ του World Group I του 2021.

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης, Σπύρος Ζαννιάς, έκανε επίσημη δήλωση για τη μεγάλη πρόκριση της Εθνικής, την είσοδό της στις 48 καλύτερες ομάδες του κόσμου, συγχαίροντας όλα τα μέλη της και εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στον Στέφανο Τσιτσιπά, που ενίσχυσε την προσπάθεια της ομάδας παρά το πολύ απαιτητικό πρόγραμμα που έχει αυτή την περίοδο.

Η δήλωση του προέδρου της ΕΦΟΑ, κ. Σπύρου Ζαννιά: "Η Ελλάδα μπήκε στις 48 καλύτερες ομάδες του παγκοσμίου τένις. Η νίκη επί των Φιλιππίνων της δίνει φτερά να αγωνιστεί τον Σεπτέμβριο, για την άνοδό της στο World Group I το 2021! Εκ μέρους ολόκληρης της οικογένειας του ελληνικού τένις, θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες παίκτες και όλα τα μέλη της αποστολής, που συμμετείχαν αγωνιζόμενοι σε μια δύσκολη περιοχή κάτω από τις δύσκολες συνθήκες που έχουν πρόσφατα επιβαρύνει την παγκόσμια κοινότητα.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος επέλεξε τη Σημαία, διακινδυνεύοντας να μη συμμετάσχει σε επόμενα επαγγελματικά πρωταθλήματα, σφραγίζοντας την πρόκριση της Εθνικής ομάδας στο World Group II. Είμαι βέβαιος ότι στο Τόκιο θα κυματίσει η Γαλανόλευκη!"

Φωτογραφία: Studio Kominis Photography

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots