Δήμος Αθηναίων: Τα γήπεδα που θα ανοίξουν την Τρίτη

 
Δήμος Αθηναίων: Τα γήπεδα που θα ανοίξουν την Τρίτη
Δήμος Αθηναίων: Τα γήπεδα που θα ανοίξουν την Τρίτη
tennisnews team Δευτέρα, 04 Μαϊος 2020 - 14:25

Ο Δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε ποια γήπεδα θα ανοίξουν από αυτή την εβδομάδα, στα πλαίσια της απόφασης της κυβέρνησης να ανοίξουν συγκεκριμένοι χώροι άθλησης για το πρώτο στάδιο της άρσης των μέτρων απαγόρευσης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Αθηναίων θα λειτουργήσει από αύριο (05/05) τα γήπεδα τένις στο Ρουφ (1 γήπεδο τένις), στην Ελληνορώσων (2 γήπεδα τένις), στο Γουδή (1 γήπεδο τένις) και στα Άνω Πατήσια (1 γήπεδο τένις).

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα ισχύσουν σύμφωνα με το Υγεινομικό Πρωτόκολλο, που αναρτήθηκαν αναλυτικά σήμερα από την ΕΦΟΑ.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων:

Στο πλαίσιο των αποφάσεων του υπουργείου Υγείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ο Δήμος Αθηναίων ανακοινώνει τους χώρους ευθύνης του, οι οποίοι θα αρχίσουν να λειτουργούν σταδιακά από τη Δευτέρα 4 Μαΐου.

Συγκεκριμένα:

Από τις 6 το πρωί της Δευτέρας 4 Μαΐου και για τις ώρες που ίσχυαν πάντοτε για κάθε σημείο θα είναι και πάλι ανοικτά όλα τα πάρκα και οι χώροι πρασίνου όπως ο Εθνικός Κήπος, η Ακαδημία Πλάτωνος, η πρόσβαση στον Λυκαβηττό κ.α.

Επίσης, τηρώντας όλους τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου προπόνησης, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) προχωράει, από μεθαύριο Τρίτη 5 Μαΐου, στην επαναλειτουργία για δωρεάν ατομικές προπονήσεις κατόπιν ραντεβού των εξής ανοικτών χώρων:

1. Αθλητικό Κέντρο Στίβου Γκράβας (θα επιτρέπεται η είσοδος σε έως 15 άτομα ανά ώρα), τηλ.: 210 2287506

2.Γήπεδα Τέννις

  • στο Ρουφ, Πειραιώς & Εχελιδών, τηλ.: 210 3421260
  • στην Ελληνορώσων, πλατεία Κρημνίτσης, τηλ.: 210 6711016
  • στο Γουδή, Γ. Παπανδρέου και Κανελλοπούλου, τηλ.: 210 7771990
  • στα Άνω Πατήσια, Μητσάκη & Πολυλά, τηλ.: 210 2025634

Το Αθλητικό Κέντρο και τα γήπεδα τένις θα λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 ως 21:00 κατόπιν ραντεβού που θα έχει κλειστεί με τηλεφωνική επικοινωνία. Η διάρκεια της παραμονής κάθε αθλούμενου στο Αθλητικό Κέντρο Στίβου δεν θα ξεπερνά την μία ώρα.

Ο Δήμος Αθηναίων έχει πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την τήρηση των συνθηκών υγιεινής αλλά και των κανόνων ασφαλούς λειτουργίας των χώρων αυτών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots