ΕΦΟΑ: 4 αθλούμενοι και 1 προπονητής ανά γήπεδο

 
ΕΦΟΑ: 4 αθλούμενοι και 1 προπονητής ανά γήπεδο
ΕΦΟΑ: 4 αθλούμενοι και 1 προπονητής ανά γήπεδο
tennisnews team Δευτέρα, 11 Μαϊος 2020 - 22:36

Εγκρίθηκε πριν από λίγο το νέο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΕΦΟΑ, στο οποίο προβλέπονται έως και 5 άτομα ανά γήπεδο, 4 αθλούμενοι και ένας προπονητής.

"Στα ανοικτά γήπεδα των εγκαταστάσεων Τένις, σύμφωνα με τα όσα έχουν ανακοινωθεί και εγκριθεί μέχρι χθες, μπορούσαν να αθλούνται ένας προπονητής και δύο αθλούμενοι. Σύμφωνα με το Συμπληρωματικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο που εγκρίθηκε πριν από λίγη ώρα, μπορούν να προπονούνται τέσσερις αθλούμενοι με ένα προπονητή", αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ΕΦΟΑ.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο Συμπληρωματικό Υγειονομικό Πρωτόκολλο (σελ. 5), στο τμήμα Β, ο κανονισμός των 5 ατόμων ισχύει για τους αθλούμενους που είναι από 18 ετών και πάνω. Για τους έφηβους 15-18 ετών συνεχίζει να ισχύει ο περιορισμός των δυο αθλούμενων ανά γήπεδο, όπως συνεχίζεται και να απαγορεύεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 15 ετών.

Δείτε εδώ το νέο Υγειονομικό Πρωτόκολλο

Ο Πρόεδρος της ΕΦΟΑ, κ. Σπύρος Ζαννιάς δήλωσε: "Συνεχίζεται η σταδιακή επανένταξη του Αθλήματός μας, μέχρι την πλήρη ολοκλήρωσή της στα προ καραντίνας δεδομένα. Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. και εγώ προσωπικά θέσαμε και έγινε αποδεκτός ο διαχωρισμός του γηπέδου διαμήκως στα δύο, έτσι ώστε να μπορούν να αθλούνται τέσσερα άτομα και με την καθοδήγηση ενός Προπονητή. Τα αίτημά μας έγινε αποδεκτό από την Υγειονομική Υποεπιτροπή της Γ.Γ.Α. Σε λίγες ημέρες θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση, σε σχέση με την είσοδο Αθλητών/τριών κάτω των 15 ετών. Επαναλαμβάνω ακόμη μια φορά ότι, σχόλια και αναρτήσεις, που θεωρείται από κάποιους ότι ασκούν πίεση προς το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. δεν χρειάζονται, γιατί παραβιάζουν ανοικτές θύρες. Έγιναν, γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες μέχρι την πλήρη επανένταξη του Αθλήματός μας. Στη προσπάθειά μας είναι αρωγοί όλοι οι Υπεύθυνοι! Λίγη υπομονή ακόμη."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots