ΕΦΟΑ: Πλήρης κανονικότητα - επιστρέφουν τα τουρνουά

 
ΕΦΟΑ: Πλήρης κανονικότητα - επιστρέφουν τα τουρνουά
ΕΦΟΑ: Πλήρης κανονικότητα - επιστρέφουν τα τουρνουά
tennisnews team Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 - 11:05

Σε πλήρη κανονικότητα είναι πλέον το εγχώριο τένις, καθώς εγκρίθηκε το Yγειονομικό Πρωτόκολλο της ΕΦΟΑ για τη διεξαγωγή Πρωταθλημάτων στο άθλημα και σύντομα θα οργανωθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα για το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΕΦΟΑ

Η ΕΦΟΑ καθιστά την προσοχή, καθώς δεν θα γίνει καμία διοργάνωση πριν από την 7η Ιουλίου, επομένως ζήτησε από τα σωματεία-μέλη της να μην προβούν σε ανακοινωσεις Πρωταθλημάτων, πριν αυτά προκηρυχθούν επίσημα από το Δ.Σ. και τις Ενώσεις της.

Επίσης, το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ, μαζί με την Επιτροπή Πρωταθλημάτων, την Εθνική Επιτροπή και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση της ομοσπονδίας, θα συνεδριάσουν πολύ σύντομα με τηλεδιάσκεψη, για να συναποφασίσουν το αγωνιστικό πρόγραμμα για το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Φυσικά, όλοι οι αγώνες που θα πραγματοποιηθούν, θα γίνουν σύμφωνα με τις Αποφάσιες-Οδηγίες της Κυβέρνησης, αλλά και σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν από τους Υπερκείμενους Διεθνείς Φορείς, δηλαδή την ITF και την Tennis Europe.

"Εισερχόμαστε σε πλήρη κανονικότητα, με μια μόνο προϋπόθεση. Να σεβαστούμε την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν το Υφυπουργείο Αθλητισμού, η Γ.Γ.Α. και οι Ειδικοί Επιστήμονες. Να σεβαστούμε τους Υπερκείμενους Διεθνείς Φορείς, ITF και TE, που με ικανοποίηση βλέπουν τη μοναδική Εθνική Ομοσπονδία στην Ευρώπη να επανέρχεται πλήρως στη κανονικότητα. Η περιπέτεια με τον «ιό» συνεχίζεται και είμαστε υποχρεωμένοι να προστατέψουμε ολόκληρη την Οικογένεια του Τένις και να παραμείνουμε όλοι ασφαλείς μέχρι το τέλος", δήλωσε ο πρόεδρος της EΦΟΑ, κ. Σπύρος Ζαννιάς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots