Ηλεκτρονικές πληρωμές e-efoa (pics)

 
Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης
Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης
tennisnews team Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 - 14:04

Το Δ.Σ της Ε.Φ.Ο.Α προχώρησε στην απόφαση αναβάθμισης της εφαρμογής e-efoa, έτσι ώστε οι αθλητές να μπορούν να τακτοποιήσουν τις βασικές πληρωμές τους ηλεκτρονικά, κάνοντας χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (όχι τραπεζικές μεταφορές).

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ της Ομοσπονδίας:

"Οι κινήσεις που έχουν ενεργοποιηθεί είναι:

  • Συνδρομή έτους
  • Έκδοση κάρτας αθλητή
  • Sign in
  • Μετεγγραφές

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ e-efoa 2020

Για αυτές τις κινήσεις έχουμε μία νέα επιλογή διαθέσιμη, στο πάνω δεξιά τμήμα ΠΛΗΡΩΜΕΣ ONLINE.

Κάνοντας κλικ σε αυτή την επιλογή, ανοίγει ένα παράθυρο, όπου θα έχουν εντοπιστεί οι εκκρεμότητες που χρειάζονται πληρωμή.

{yoogallery src=[images/various/2020/efoa/1] height=[65]}

Δηλαδή, αν το σύστημα βρει τον αθλητή να έχει γίνει αποδεκτός σε κάποιο επερχόμενο τουρνουά, θα του προτείνει να πληρώσει ηλεκτρονικά το sign-in του.

Αφού πατήσουμε το πράσινο κουμπί Πληρωμή, κατευθυνόμαστε στην εφαρμογή της Τράπεζας και η ασφάλεια των δεδομένων ρυθμίζεται πια από την Attica Bank.

Επιπλέον, έγιναν αλλαγές γενικότερα στην εφαρμογή, για να υποστηριχθεί α) το «πάγωμα της βαθμολογίας» λόγω COVID και β) οι ηλεκτρονικές πληρωμές.

Ενδεικτικά, σας αναφέρουμε τις δύο στήλες που προστέθηκαν στην λίστα «Δηλώσεων συμμετοχής», Αποδοχή και e-SignIn. Στα Ε3 το Αποδοχή θα είναι πάντα ενεργό, ενώ στα Ε1 και Ε2, θα ενεργοποιείται μετά την κατάταξη με βαθμολογία για τους 56 πρώτους. Όσοι έχουν «Αποδοχή» θα πρέπει να συνεχίσουν με την πληρωμή και οριστικοποίηση τους στην Acceptance List. Η πληρωμή θα φαίνεται σε όλες τις ταμειακές καταστάσεις την Ομοσπονδίας, αλλά και στην Acceptance List στην στήλη e-SignIn.

{yoogallery src=[images/various/2020/efoa/2] height=[65]}

  • Δεν χρειάζεται η αποστολή παραστατικών στην ΕΦΟΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι πληρωμές γίνονται μόνο με τους κωδικούς των αθλητών (username & password) και όχι με εκείνα του Σωματείου.

Αν οι αθλητές δεν έχουν λάβει ποτέ ή έχουν ξεχάσει τα στοιχεία εισόδου τους στην εφαρμογή (όνομα χρήστη & κωδικός, username & password), μπορούν να κάνουν αλλαγή κωδικού (password) κάνοντας κλικ στην επιλογή «Ξέχασα τον κωδικό μου», αφού πρώτα το Σωματείο έχει ελέγξει, ότι το email στην καρτέλα τους είναι το σωστό.

  • Υπενθύμιση: Το Username αποτελείται από τα αρχικά ονόματος και επωνύμου με λατινικούς χαρακτήρες και τον Αριθμό Μητρώου αθλητή (π.χ. Άρης Κούκης ak16131)

{yoogallery src=[images/various/2020/efoa/3] height=[65]}

ΕΦΟΑ Ιούλιος 2020

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots