ΑΣΑΠΠ 2020-2021 loading

 
ΑΣΑΠΠ 2020-2021 loading
tennisnews team Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 - 21:48

Με πολύ σημαντικές συνεργασίες σε πανελλήνιο επίπεδο, με αναβαθμισμένα προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε ηλικίας και επιπέδου, με την λειτουργία σε πιο συστηματική βάση της μακροπρόθεσμης εξέλιξης των παικτών απο την εισαγωγική ηλικία των 5 ετών μέχρι τις αγωνιστικές κατηγορίες των juniors και τέλος την οργανωτική προσέγγιση των αγωνιστικών παικτών της ακαδημίας, ο ΑΣΑΠΠ είναι έτοιμος να σας υποδεχτεί!

Συγκεκριμένα ενισχύεται ακόμα περισσότερο η συνεργασία που ξεκίνησε απο την περσινή χρονιά με το ETC, φορέα προγραμμάτων επιμόρφωσης προπονητών ανάπτυξης κ υποστήριξης παικτών κ ακαδημιών, με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή Μουλιανιτάκη Μάνο και τους επιστημονικούς και τεχνικούς συνεργάτες του ETC (evolvingtenniscoaching.gr/stuff)

Η προπονητική μας ομάδα για την χρόνια 2020-2021, διαστρωματώνεται στους παρακάτω τομείς λειτουργίας:

  • Τριγκίδης Οδυσσέας: αγωνιστικός τομέας
  • Νάνου Δήμητρα: εισαγωγή παιδιων κάτω των 10 ετών και στα 3 επιπεδα (κοκκινα, πορτοκαλι, πρασινα), υπεύθυνη φυσικής κατάστασης
  • Κούσης Παναγιώτης: recreational junior, adults
  • Γιακουβάκη Βασιλική: advanced red, orange, u10
  • Κουσαρίδης Δημήτρης: υποστήριξη των αγωνιστικων ομάδων. 

Σας περιμένουμε όλους μικρούς και μεγάλους όλων των επιπέδων, αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών, ενήλικες αρχάριους και προχωρημένους στα γήπεδα μας στο Πανόραμα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 6947328234, 6944618481, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Στα πλαίσια ανάπτυξης και εφαρμογής του προγραμμας «play tennis for juniors” ο Αθλητικός Σύλλογος Αντισφαίρισης Πανοράματος Πυλαίας, προσφέρει ένα μήνα (Σεπτέμβριος) δωρεάν συμμετοχή στα προγράμματα των προπονήσεων
* Ισχύει για νέες εγγραφές παιδιών με χρονολογία γέννησης 2013, 2014, 2015 
Πληροφορίες: Νάνου Δήμητρα 6945544237

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots