ΕΦΟΑ: Παραμένουν ανοιχτά τα γήπεδα τένις

 
ΕΦΟΑ: Παραμένουν ανοιχτά τα γήπεδα τένις
tn team Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 - 16:19

Μια μέρα μετά τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Χαρδαλιά, έρχεται και η επιβεβαίωση της ΕΦΟΑ και της ΓΓΑ πως το τένις μένει ανοιχτό και στο νέο lockdown της Αττικής. Οι νέες διευκρινιστικές οδηγίες.

Οι εγκαταστάσεις τένις θα παραμείνουν ανοιχτές και μάλιστα επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις, σύμφωνα και με τις νέες ανακοινώσεις της κυβέρνησης και της ομοσπονδίας.

"Ενημερώνουμε την Οικογένεια του Ελληνικού Τένις, πως συνεχίζει η λειτουργία των εγκαταστάσεων Τένις σύμφωνα με το Εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο, όπως αυτό ισχύει μέχρι σήμερα. Επιτρέπονται και οι διαδημοτικές μετακινήσεις", αναφέρει το σημερινό δελτίο τύπου της ΕΦΟΑ.

Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ, κ. Σπύρος Ζαννιάς, είπε: "Θέλω να ευχαριστήσω την Οικογένεια του Ελληνικού Τένις για την μέχρι τώρα τήρηση στο ακέραιο των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων της Πολιτείας, γεγονός που απέδειξε ότι το Τένις είναι το ασφαλέστερο Ολυμπιακό άθλημα. Είμαι βέβαιος ότι και αυτή τη φορά θα συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς καμιά παρέκκλιση από τα ισχύοντα μέτρα. Η Οικογένεια του Τένις θα ενημερώνεται διαρκώς για οποιαδήποτε εξέλιξη. Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. σας εύχομαι δύναμη και υπομονή, για να βγούμε υγιείς ως το τέλος της πανδημίας."

Το νέο έγγραφο με τις διευκρινιστικές οδηγίες από τη ΓΓΑ

Το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΦΟΑ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots