Σταματιάδης: "Σημείο αναφοράς τα νησιά μας στον παγκόσμιο τενιστικό χάρτη" (pics)

 
Σταματιάδης: "Σημείο αναφοράς τα νησιά μας στον παγκόσμιο τενιστικό χάρτη" (pics)
tn team Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 - 11:06

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο το διεθνές τουρνουά της παγκόσμιας ομοσπονδίας Rhodes Cup στη Ρόδο, παρουσία του προέδρου της ΕΦΟΑ, κ. Δημήτρη Σταματιάδη.

Μετά το τέλος του διεθνούς τουρνουά της Grade 4 κατηγορίας U18 της ITF, ο κ. Σταματιάδης στάθηκε στη στήριξη της ομοσπονδίας στο νησιωτικό τένις και στη σημαντικότητα της ανάπτυξης του τένις στα ελληνικά νησιά, για τα οφέλη των τοπικών κοινωνιών όσον αφορά το άθλημα, αλλά και τον τουρισμό εν γένει.

Η δήλωση του κ. Σταματιάδη για το Rhodes Cup:

"Η ΕΦΟΑ στήριξε και στηρίζει την ανάπτυξη του νησιωτικού τένις! Μετά το Davis Cup της Κρήτης και τα απόλυτα πετυχημένα διεθνή πρωταθλήματα της Μυτιλήνης και της Καλύμνου, ολοκληρώθηκε με επίσης τεράστια επιτυχία στη Ροδο το RHODES CUP JUNIORS 2021 της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες και όλους που βοήθησαν για το άριστο αποτέλεσμα των διοργανώσεων. Η στήριξη των διοργανώσεων από τον Υφυπουργό και τον Γ.Γραμματεα Αθλητισμού, τον Περιφερειάρχη και τις Τοπικές Αρχές, η σταθερή στόχευση της ΕΦΟΑ στη στήριξη και περαιτέρω ανάπτυξη του τένις στα νησιά μας και κυρίως η διάθεση και το μεράκι των ανθρώπων των νησιωτικών σωματείων μας, έχουν ήδη καταστήσει τα νησιά μας σημείο αναφοράς στον Παγκόσμιο τενιστικο χάρτη με προφανή τα οφέλη των τοπικών κοινωνιών και αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για τον Ελληνικό Τουρισμό και την χώρα μας!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots