IMG Future Stars στο ΤΑΤΟΪ Cub: Αιτήσεις συμμετοχής για Ball Kids

 
IMG Future Stars στο ΤΑΤΟΪ Cub: Αιτήσεις συμμετοχής για Ball Kids
tennisnews team Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 - 15:30

Το IMG Future Stars πρόκειται για ένα τουρνουά junior, διάρκειας μιας εβδομάδας, με τους καλύτερους 48 παίκτες κάτω των 12 ετών από όλο τον κόσμο. Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγώνες μεταξύ των παιδιών, ένα ξεχωριστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα καθώς και ένα exhibition match μεταξύ των κορυφαίων παικτών Hubert Hurkacz και Carlos Alcaraz.

Θέλοντας να δώσουμε την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές να βιώσουν τον παλμό ενός διεθνούς τουρνουά tennis συμμετέχοντας ενεργά σε αυτό, προσκαλούμε τα παιδιά ηλικίας 10 - 16 ετών, με εμπειρία στο άθλημα του tennis, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση ως Ball Kids.

Η δήλωση ενδιαφέροντος θα γίνεται συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής για Ball Kids μέχρι την Παρασκευή 11 Μαρτίου.

Οι συμπληρωμένες φόρμες θα πρέπει να αποσταλούν με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τα Ball Kids έχουν έναν σημαντικό και υπεύθυνο ρόλο στα τουρνουά tennis και η παρουσία τους είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης. Η κύρια ευθύνη τους είναι να συλλέγουν τις μπάλες του tennis γρήγορα και αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, χωρίς να αποσπούν τους παίκτες από τη συγκέντρωσή τους. Έτσι, η διατήρηση του ρυθμού του παιχνιδιού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις δικές τους κινήσεις, ενώ παράλληλα έχουν τη χαρά να βρίσκονται κοντά στα μεγαλύτερα νέα ταλέντα του παγκόσμιου tennis.

Η τελική επιλογή των παιδιών θα πραγματοποιηθεί από τις Υπεύθυνες των Ball Kids, Κατερίνα Παϊσίου & Εμμανουέλα Χόνδρου στις εγκαταστάσεις μας στο ΤΑΤΟΪ Club, σε ημερομηνία που ανακοινωθεί.

Αφού πραγματοποιηθεί η επιλογή των αθλητών, θα οριστούν οι εκπαιδεύσεις τους ως Ball Kids.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το website www.imgfuturestars.com

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots