Νικητές τα παιδιά στο Padel Charity Week του Tennislife Club (pics)

 
Νικητές τα παιδιά στο Padel Charity Week του Tennislife Club (pics)
tn team Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2023 - 18:05

Μια όμορφη εβδομάδα προσφορά και αγάπης έφτασε στο τέλος της και ένα φιλανθρωπικό τουρνουά υποστήριξης και αλληλεγγύης ολοκληρώθηκε επιτυχώς αφήνοντας μόνο θετικό απολογισμό και χαμόγελα, στο Tennislife Club.

Από τις 26 έως και τις 30 Δεκεμβρίου στο Tennislife Club φίλοι του αθλήματος Padel έπαιξαν και συμμετείχαν στο φιλανθρωπικό τουρνουά που ενίσχυσε τις δράσεις του Συλλόγου Make-A-Wish Ελλάδος που βοηθάει παιδιά που πάσχουν από
σοβαρές χρόνιες ασθένειες.

Παράλληλα τρόφιμα, παιχνίδια, ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρισας για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Το Tennislife Club διέθεσε το 50% των κρατήσεων όλης εβδομάδας καθώς επίσης και όλα τα έσοδα του φιλανθρωπικού τουρνουά Padel για το σκοπό αυτό. Παράλληλα στις εγκαταστάσεις του όλη την εβδομάδα λειτουργούσε φιλανθρωπικό bazaar του Make-A-Wish Ελλάδος ενώ η εβδομάδα έκλεισε με εορταστικό event όπου συμμετέχοντες, φίλοι, παιδιά και γονείς απόλαυσαν hot dog και ζεστό κρασί σε μια εορταστική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Το Tennislife Club ευχαριστεί προσωπικά την κα. Καντώνια Εύη μέλος του Δ.Σ. και την κα Φανή Αγορογιάννη Υπεύθυνη των εθελοντών Λάρισας του Make-A-Wish Ελλάδος καθώς επίσης και όλους όσους προσέφεραν και στήριξαν την εκδήλωση. Να έχετε μια καλή, δημιουργική και ευτυχισμένη νέα χρονιά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots