9ο Ερασιτεχνικό Τουρνουά Αντισφαίρισης Ανδρών Γυναικών «Play on Clay 2023» (pics)

 
9ο Ερασιτεχνικό Τουρνουά Αντισφαίρισης Ανδρών Γυναικών «Play on Clay 2023» (pics)
tn team Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 - 13:09

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Αντισφαίριση και ζωή» με έδρα τη Λάρισα και το Tennislife Club συνδιοργανώνουν το 9ο Ερασιτεχνικό Τουρνουά Αντισφαίρισης Ανδρών Γυναικών Κεντρικής Ελλάδας «Play on Clay 2023» στις εγκαταστάσεις του Tennislife Club στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Μητσιμπόνα».

Από τις 10 Μαρτίου έως και τις 14 Μαΐου 2023 που θα είναι και η τελευταία ημέρα αγώνων (τελικοί) στα πέντε χωμάτινα γήπεδα του Tennislife Club θα γίνουν αγώνες υψηλού επιπέδου με παίκτες από όλη τη Θεσσαλία και Κεντρική Ελλάδα. Οι εγγραφές στο τουρνουά έχουν ήδη ξεκινήσει και οι δηλώσεις προμηνύουν συναρπαστικές αναμετρήσεις στη χωμάτινη επιφάνεια η οποία φημίζεται για τη μεγάλη διάρκεια των πόντων και την απαιτητικότητα για υπομονή και συγκέντρωση των τενιστών.

Το τουρνουά “Play on Clay” το οποίο είναι μη βαθμολογούμενο αποτελεί θεσμό για το ερασιτεχνικό τένις τα τελευταία 9 χρόνια προσελκύοντας λάτρεις του αθλήματος από όλη τη Θεσσαλία και όχι μόνο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο τουρνουά είναι έως και την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2023. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικά την προκήρυξη αι να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της εφαρμογής Tennispanel στο σύνδεσμο https://tennispanel.com/tournament?tid=58&page=tab3 ενώ μπορούν να πληροφορηθούν σχετικά στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6973600442 (Σπανός Κων/νος) και 2410533530 (Γραμματεία Tennislife). Σε κάθε συμμετέχοντα θα δοθεί gift bag ενώ Babolat kai iSelf θα δώσουν πλούσια δώρα σε νικητές και φιναλιστ.

Καλή επιτυχία σε όλους.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots