Γιώργος Κασταμονίτης: Συμμετοχή σε 3 κορυφαία event σε Ντουμπάι και Άμπου Ντάμπι για τον Έλληνα stringer (pics)

 
Γιώργος Κασταμονίτης: Συμμετοχή σε 3 κορυφαία event σε Ντουμπάι και Άμπου Ντάμπι για τον Έλληνα stringer (pics)
tn team Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 - 13:01

O Γιώργος Κασταμονίτης συνέχισε την παγκόσμια περιοδεία του στο tour με τη συμμετοχή σε τρια κορυφαία τουρνουά τένις που διεξήχθησαν τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2023, σε Ντουμπάι και Άμπου Ντάμπι.

Μετά από την παρουσία του στο WTA Tallin Open στην Εσθονία τον Σεπτέμβριο του 2022, ο Κερκυραίος stringer συμμετείχε στα πολύ μεγάλα τουρνουά WTA 500 Mubadala Abu Dhabi Open, WTA 1000 Dubai Duty Free Tennis Championships και ATP 500 Dubai Duty Free Tennis Championships, από τις 6 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου 2023.

Ήταν ο μοναδικός Έλληνας stringer σε μια ομάδα με κορυφαίους stringers από όλο τον κόσμο (Ηνωμένες Πολιτείες, Βέλγιο, Κίνα και Ταϊβάν). Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η ομάδα αυτή έπλεξε περισσότερες από 1.800 ρακέτες συνολικά, που έπρεπε να είναι έτοιμες σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε παίκτη. Και σ' αυτό το επίπεδο, όπως είναι ευκόλως εννοούμενο, κάθε δευτερόλεπτο μετράει!

Ο Γιώργος Κασταμονίτης έχει πολύ μεγάλη προϋπηρεσία ως επίσημος stringer σε πολλές διεθνείς επαγγελματικές διοργανώσεις, ενώ είναι και ιδιοκτήτης του καταστήματος Smash Sport στην Κέρκυρα.

Μεταξύ άλλων, σ' αυτά τα τρία event "έπλεξε" για τους Novak Djokovic, Daniil Medvedev, Hubert Hurkacz, Andrey Rublev, Μαρία Σάκκαρη, Θανάση Κοκκινάκη, Borna Coric, Barbora Krejcikova, Aryna Sabalenka, Elena Rybakina, Paula Badosa, Qinwen Zheng, Karolina Pliskova, Madison Keys και Belinda Bencic.

Σε δηλώσεις του για το sindetiras.gr, o Έλληνας stringer είπε: "Ήταν μια μοναδική εμπειρία, καθώς συναναστρέφεσαι με τους κορυφαίους στον κόσμο, προσφέρεις και λαμβάνεις γνώσεις και νιώθεις ότι συμμετέχεις κι εσύ ενεργά σε όλο αυτό το μεγάλο γεγονός που λέγεται τουρνουά.

Επιπλέον με τις εμπειρίες αυτές που αποκτούμε οι stringers στα μεγάλα τουρνουά, μεταφέρουμε έστω και ένα μικρό μέρος σε τοπικό επίπεδο. Αυτό μας βοηθάει να προσφέρουμε ακόμη καλύτερες υπηρεσίες για τον κάθε αθλητή και τον κάθε club player στην Κέρκυρα και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, ώστε να έχει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα στο παιχνίδι του."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots