Στη Θεσσαλονίκη από τις 23 έως τις 25 Ιουνίου το ATP Certified Level C & B course από την ATP Tennis

 
Στη Θεσσαλονίκη από τις 23 έως τις 25 Ιουνίου το ATP Certified Level C & B course από την ATP Tennis
tennisnews team Πέμπτη, 25 Μαϊος 2023 - 6:35

Από τις 23 έως τις 25 Ιουνίου 2023 θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από την GPTCA ATP Certified το ATP certified Level C & B course και το Basic instructor course για προπονητές τένις.

Πρόκειται για ένα σεμινάριο για προπονητές τένις που θέλουν να διευρύνουν, αλλά και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους. Στο σεμινάριο θα δώσουν το “παρών” σημαντικές προσωπικότητες της διεθνούς προπονητικής σκηνής με επικεφαλής τον Αλμπέρτο Καστελάνι, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Προπονητών της ATP. Παράλληλα, θα συμμετέχει και ο Ισπανός ATP Coach και πρώην ATP Top 100 player Gonzalo Lopez Fabero από τη Βαρκελώνη.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Κολλέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη και οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Level C course αλλά και το Level B, ενώ παράλληλα δυνατότητα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν και οι μη κάτοχοι διπλώματος προπονητή, αφού παρακολουθώντας το Basic Instructor Course και, κατόπιν ειδικών εξετάσεων, θα τους δοθεί βασικός τίτλος προπονητή.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο της GPTCA, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Προπονητών Τένις στην Ελλάδα, Χάρη Κρυσταλλόγιαννη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., όπως και στον αριθμό +30 6945 979 777. Θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός θέσεων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

“Με τη διοργάνωση του course στη Θεσσαλονίκη δίνουμε τη δυνατότητα σε πάρα πολλούς συναδέλφους προπονητές να έρθουν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους. Είναι μια εκδήλωση που εδώ και καιρό την προετοιμάζουμε και η ένωση των προπονητών της ATP και ο ίδιος ο Αλμπέρτο Καστελάνι είναι ενθουσιασμένοι. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε και το πρόγραμμα αλλά και τους ομιλητές. Είμαστε μάλιστα ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα πραγματοποιηεί η εκδήλωση στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια” αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Κρυσταλλόγιαννης.

Αξίζει να σημειωθεί οτι χορηγός στο σεμινάριο είναι η διαδικτυακή πλατφόρμα ηλεκτρονικής κράτησης γηπέδων TieBreakers.gr, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι το www.tennisnews.gr και το Brand On Court Tennis Management

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots