12ο Roland Garros και 38o Grand Slam για τον Racket Specialist Πέτρο Μπίρη!

 
12ο Roland Garros και 38o Grand Slam για τον Racket Specialist Πέτρο Μπίρη!
@ tennisnews.gr
tennisnews team Κυριακή, 21 Μαϊος 2023 - 16:24

Για ακόμα μια χρονιά, η επίσημη stringing team του Roland Garros θα έχει στις τάξεις της και τον πολύπειρο Έλληνα stringer, Πέτρο Μπίρη. Αυτή θα είναι η 12η παρουσία του "Racket Specialist” στο σπουδαίο event του Παρισιού, και η 38η φορά στην τεράστια καριέρα του που θα λάβει μέρος σε ένα Grand Slam τουρνουά!

Ο Πέτρος Μπίρης, ο οποίος εκπροσωπεί το RacketSpecialist.com θα βρεθεί για μια ακόμα χρονιά στο Παρίσι, για την 12η παρουσία του στο Roland Garros.  Ο Βολιώτης stringer, είχε λάβει για πρώτη φορά μέρος στο παρισινό major το 1998. Συμμετείχε κάθε χρόνο στο σπουδαιότερο χωμάτινο τουρνουά του πλανήτη από το 2000 έως το 2005, ενώ έλαβε μέρος επίσης το 2011 και επέστρεψε στο Roland Garros το 2020, σημειώνοντας φέτος την 4η του διαδοχική συμμετοχή από τότε. 

Συνολικά, θα είναι η 38η συμμετοχή του σε επίσημη stringing ομάδα σε ένα Grand Slam τουρνουά, με κορυφαίο του τουρνουά βεβαίως το Wimbledon, όπου έχει λάβει μέρος 25 φορές, από το 1997 μέχρι σήμερα. Ακολουθεί το Roland Garros με 12 πλέον παρουσίες, ενώ το 2019 συνεργάστηκε και με την ομάδα του US Open. 

Στο πολύ εντυπωσιακό βιογραφικό του, βρίσκονται βεβαίως περισσότερα από 60 μεγάλα διεθνή τουρνουά, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004, καθώς και το Masters του Indian Wells (2001, 2003). 

Η ομάδα του, RacketSpecialist.com, είναι διαπιστευμένη από την USRSA και ERSA και συγκαταλέγεται στην 15 μελή ελίτ ομάδα των MASTER Pro Tour Stringer της ERSA.

Το εργαστήριο RacketSpecialist.com θα λειτουργεί κυρίως για έκτακτα περιστατικά το διάστημα από 22 Μαΐου έως και 8 Ιουνίου, προσφέροντας πάντα μοναδική ποιότητα υπηρεσιών, σε όλη την Ελλάδα.

Μπορείτε να επικοινωνείτε κανονικά μαζί μας για το service της ρακέτας σας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots