Μετά τη Μαδρίτη, επόμενη στάση το Γαλλικό Όπεν για τον Πέτρο Μπίρη!

 
Μετά τη Μαδρίτη, επόμενη στάση το Γαλλικό Όπεν για τον Πέτρο Μπίρη!
tn team Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 - 20:36

Μετά το 1000άρι της Μαδρίτης, επόμενος σταθμός για τον Πέτρο Μπίρη θα είναι το Παρίσι και το Roland Garros, με τον Έλληνα stringer να συμμετέχει για 13η φορά στο Γαλλικό Όπεν και να φτάνει συνολικά τα 40 Grand Slams στο εντυπωσιακό βιογραφικό του!

Ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού περιμένει τον καταξιωμένο Βολιώτη stringer, Πέτρο Μπίρη, που θα βρεθεί στο Roland Garros από τις 17 Μαΐου έως τις 6 Ιουνίου, ως μέλος της επίσημης stringing team του μεγαλύτερου και ιστορικότερου χωμάτινου τουρνουά στον κόσμο.

Θα είναι η 13η φορά που θα εργαστεί στο Roland Garros και η 40ή που θα λάβει μέρος σε ένα Grand Slam τουρνουά, αφού έχει "πλέξει" ακόμα 26 φορές στο Wimbledon και μια στο US Open.

Ο Πέτρος Μπίρης (και το εργαστήριό του), είναι διαπιστευμένος από την USRSA και ERSA ενώ είναι ο μοναδικός Έλληνας κάτοχος του τίτλου Master Pro Tour Stringer, διάκρισης που έχει απονεμηθεί σε μόλις 16 τεχνικούς ρακετών μέχρι σήμερα.

Πρόσφατα ήταν μέλος της official stringing team του Mutua Madrid Open στη Μαδρίτη για πρώτη φορά, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο το ήδη πολύ εντυπωσιακό βιογραφικό του, το οποίο αριθμεί περισσότερα από 60 κορυφαία τενιστικά events.

Οι υπηρεσίες του Racketspecialist.com, το οποίο σε λίγες μέρες θα διαθέτει και νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα, θα συνεχίσουν να προσφέρονται κανονικά στο διάστημα της παρουσίας του στο Roland Garros, ενώ τα μέλη του Virtual Tennis Coach θα έχουν σύντομα νέες αναλύσεις και συμβουλές για τη βελτίωση του παιχνιδιού τους!

Μπορείτε να επικοινωνείτε κανονικά μαζί μας για το service της ρακέτας σας.

 

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots